Helyi sport

2007.03.23. 15:19

Mórocz kontra Laczkó

A Fradi elleni idegenbeli meccsen Mórocz Zsolt volt a Makó legjobbja. Sok csatát vívott a szegedi származású Fradi-szélsővel, Laczkó Zsolttal. Ezúttal ők ketten vélekednek az esélyekről.

Ha álmukból keltik fel, a makói focibarátok akkor is kapásból fújják: 2006. augusztus 26-án rendezték az FTC–Makó bajnoki mérkőzést. Nemcsak a zöld-sárgák játékosainak, az együttest Pestre elkísérő drukkereknek is egy életre szóló élményt jelentett az összecsapás.
– Tényleg minden szuper volt, egyet kivéve, az eredményt – mondta Mórocz Zsolt (kis képünkön balról), aki azon a találkozón a Makó FC legjobbja volt, teljesítményét 6-os osztályzattal honoráltuk. – Kikaptunk 4–0-ra egy nagyon sima meccsen. Megilletődve futballoztunk, főleg a széleken okoztak Laczkóék kellemetlen pillanatokat. Most meglepetésre készülünk: azt álmodtam, hogy 1–1 lesz az eredmény, a gólunkat pedig Kulacsik Tomi szerzi.

Vereséget szenvedett otthon a Magyar Kupában a Ferencváros: a Vasastól kapott ki 2–0-ra a negyeddöntő első meccsén. A tegnap délelőtti edzés után nem szárnyalt a boldogságtól a lapunknak nyilatkozó [namelink name="Laczkó Zsolt"].
– Nem játszottunk jól, bár az első gólig különösebb gond nem volt. Akadt egy helyzetem, de azt sajnos kihagytam. Úgy érzem, a mi szempontunkból jókor jött ez a kupakudarc. A Makó ellen nagyon készülünk, és bár nem vagyunk jó passzban, azt tudatosítani akarjuk már az első percektől, hogy cseppnyi esélyük sincs a hazaiaknak. A bajnoki címre törő, elszánt Fradi játszik majd, amely komolyan veszi ellenfelét. Mindegy, hogyan, a széleken vagy középen, de meg kell bontanunk a makói védelmet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában