Helyi sport

2007.05.22. 16:19

A hazai fórumozók optimisták

A Pick Szeged honlapján barangoltunk, s a beírt szurkolói vélemények közül válogattunk ki néhányat: közös tulajdonságuk, hogy tárgyilagosak és optimisták.

Sunhillow: „A játékosok többségének valószínűleg ez pályafutása legfontosabb mérkőzése, az életüket fogják adni a győzelemért! Én ott voltam 11 évvel ezelőtt azon a csodálatos estén a Széchenyi téren, amikor hatalmas tömeg éljenezte, ünnepelte a hősöket. Ez olyan érzés volt, amit még egyszer át kell élnem, és nemcsak nekem, hanem Szeged minden polgárának!"

Karizma: „A védekezésnek kell jól összeállni, ahogyan az első két meccsen. Ha kevés gólt kapunk, akkor nagy esélyünk van, mert mi nem szoktunk sok gólt lőni. Ha viszont sok gólt kapunk, akkor nem tudjuk felvenni a versenyt a veszprémi lövőkkel. Múlt héten úgy kaptunk 22 gólt, hogy gyakorlatilag az utolsó két percben kiengedtünk, márpedig nagyon jó teljesítmény, ha a Veszprémnek egy egész meccs alatt csak kb. 20 gólt engedélyezünk. Ha viszont a védekezés szétesik, és Puki nem kapja el a fonalat, akkor gond van. Tehát szerintem a védekezés a kulcs, és természetesen elöl a lövések legyenek pontosak."

DM101: „A lényeg, hogy HIGGYÜNK A GYŐZELEMBEN! Ne remegjenek meg a kezek-lábak! Nálunk az előny! Mind a lélektani, mind a számbeli előny! Nem kell félni! MEG TUDJÁTOK – MEG TUDJUK CSINÁLNI!
Szépen, a saját játékunkat kell játszani, nem szabad belemenni a rohanásba! A tempókézi nem a mi műfajunk, vasárnap is a rohanás volt a vesztünk! Pontos passzok és lövések kellenek, no meg NAGYON JÓ KAPUSTELJESÍTMÉNY!"

Piccup: „Bár már szóba került az elmúlt napokban a szurkolás, én őszintén szólva nem voltam megelégedve a múlt heti szurkolással. Lehet, hogy a B közép csak a saját oldalát hallotta, mi az ellentétes oldalon ültünk, a veszprémi szektor mellett, és az elején elég lagymatag volt a helyzet. Itt főleg egyetemisták ülnek, úgyhogy aki ide teszi a lábát, az is igyekezzen üvölteni, ahogy a torkából kifér."

BeePee3: „Ha tényleg jön Perunicsics, akkor javaslom, ő végezhesse el a kezdődobást. Na, az megadná az alaphangot a meccsnek. Nem kicsit, nagyon. SZERDÁN BAJNOKAVATÁS! Mert nincs más választásunk..."

Forgonora: „Egri Viktor után szabadon néhány mondat a szerdáról: Reméljük, hogy csak vasakarattal és vasököllel lehet megállítani minket, és azt is, hogy hozzánk képest a veszprémiek vashiányosak lesznek. Jó lenne, ha Puki rátelepedne a lövők pszichéjére, és ha a fal néha úgy húzódna össze, mintha citromot cseppentenének a csigára. Vigyázni kell, mert Perez néha magasabbra ugrik, mint az égig érő paszuly teteje, de a leginkább megfontolandó: Ha valahol elfáradhat a Szeged, az nem az elején van."

VVV: „Felejtsük már el ezt a szerencse dolgot... nem vitatom, kell némi szerencse minden nagyobb győzelemhez, de ne amiatt nyerjen a csapat. Verjük meg a Veszprémet, mert jobbak vagyunk. Ha nem, akkor nyerjenek ők... Én szerencse- meg „szarulmentaveszprémnekazértnyertünkcsak" bajnoki címből nem kérek! Nyerünk, mert jobbak vagyunk és kész!"

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában