Helyi sport

2007.05.10. 16:19

Aradi vendégek

Márciusban aradi meghívásnak tett eleget a Délmagyarország/Délvilág és a Szegedi Old Boy,s kispályás labdarúgócsapata. Szombaton délelőtt pedig jön a visszavágó.

Márciusban aradi meghívásnak tett eleget a Délmagyarország/Délvilág és a Szegedi Old Boy's kispályás labdarúgócsapata. A romániai kirándulás remekül sikerült, az Atletico Arad fedett (!), műfüves csarnokában megmérkőztek egymással a csapatok. Az Old Boy's döntetlent játszott az Atletico edzőivel, míg a Délmagyarország/Délvilág legyőzte a Nyugati Jelen újságíróit.

A holnapi program

A Barátság-kupa (szegedi Kisstadion, műfű) programja, szombat, 10 óra: Délmagyarország/Délvilág–Nyugati Jelen Arad, 11: Old Boy's Szeged–Atletico Arad Edzői Team.

Szombaton délelőtt pedig jön a visszavágó, ismét megmérkőznek egymással a csapatok. Ezúttal lapunk, illetve a baráti társaság alkotta gárda lesz a házigazda. Az első meccset 10 órakor az újszegedi Kisstadion műfüves pályáján a Délmagyarország/ Délvilág (Kandó, Michna, Kovács, V. Fekete, Mádi, Süli, Papp, Tamás, Bittman) vívja a Nyugati Jelen ellen. Tizenegy órakor kezdődik az Old Boy's–Atletico Edzői Team meccs. A hazai együttesben többek között Kemenes, Szécsényi és Barna kap szerepet, míg a másik oldal legnevesebb játékosa az egykor a román élvonalban is szereplő Erdei Viorel, illetve az Atletico alapítója, Mészár Sándor.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában