Helyi sport

2007.05.17. 16:19

Képes lehet bravúrra a Szeged

A férfi vízilabda OB I elődöntőjében a Domino-BHSE az Egerrel, a Vasas pedig a Szeged Betonnal csatázik. A párharcok nyolc pontig tartanak: az előzőt a Honvéd 4–0-al kezdi, utóbbiban viszont 2–2-vel indul a sorozat.

Szélpál László

Általános vélekedés, hogy a Vasas–Szeged párharc esélyese a fővárosi alakulat. Az angyalföldiek évek óta a Domino-BHSE mögött második helyen végeznek a bajnokságban, most viszont szeretnének eléjük kerülni. Csakhogy ebbe a Betonnak is lesz beleszólása. Az alapszakaszban a Komjádi uszodában lejátszott meccsen Hosnyánszkyék 14–8- ra nyertek, viszont idén áprilisban a Szeged, hazai környezetben, fantasztikus teljesítményt nyújtva 8–4-re győzött.

– Ha a rájátszás első meccsén holnap meg tudnánk lepni a piros-kékeket, az jókora lendületet adna a folytatásra – jelentette ki [namelink name="Varga Péter"], a Beton csapatkapitánya. – Szegeden már elkaptuk néhányszor a Vasast, úgyhogy csak azt tudom mondani, nagy bizakodással várjuk a párharcot. Tudjuk, a rivális az esélyesebb, de magunkban is érzünk annyi erőt és tudást, hogy elhiggyük: igenis képesek vagyunk a bravúrra!

Rájátszás

Az már biztos, a döntőbe jutásért minimum háromszor csap össze a Vasas és a Szeged Beton. Az első találkozót szombaton 19 órától rendezik a Komjádi uszodában. A második csatára 26-án 18.30-kor kerül sor Szegeden. Harmadszor megint a Komjádi jön május 30-án 18 órakor. Az esetleges negyediknél újból az újszegedi sportuszodában randevúznak a felek június 2-án.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában