Helyi sport

2010.10.28. 21:58

Szokja még a légkört a Szedeák

Négy forduló után egy győzelemmel áll a táblázaton a Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata.

Munkatársunktól

Ez a szám lehetne a duplája is, hiszen legutóbb a Kaposvár otthonában végig szoros meccsen szenvedett 74–67-es vereséget Fodor Péter csapata. A hétvégén, szombaton ismét hazai pályán játszik a Szedeák, szombaton 18 órától a bajnokságot remekül kezdő Kecskemétet fogadják.

– Sajnálhatjuk a kaposvári meccset, volt esélyünk nyerni. A hazaiak ugyanolyan helyzetben voltak, mint mi a Pécs ellen, létkérdés volt számukra a hazai siker, és ezt ki is tudták harcolni – mondta Drahos Gábor, a csapat irányítója.

Drahos szombaton megizzasztaná a Kecskemétet.  Fotó: Schmidt Andrea

Drahos szombaton megizzasztaná a Kecskemétet.
Fotó: Schmidt Andrea

– A Kecskemét nem tartozik a közvetlen riválisaink közé, ám a legjobb csapatokat is meg kell izzasztanunk az újszegedi sportcsarnokban, így ezúttal is erre készülünk – fogalmazott a Drahi becenevű játékos.

Az irányító a nyáron csatlakozott a Szeged keretéhez. A Pécs ellen győztes meccs második félidejében remekelt a játékos, olykor viszont hullámzó formában teljesített az első négy fordulóban.

– Lesz ez még jobb is, ennél többre vagyok képes. Jó lenne, ha állandósítani tudnám a pécsiek elleni formámat, hiszen az lenne az, amit elvárok magamtól. Rám is igaz az, ami az egész csapatra: meccsről meccsre rázódunk bele az A csoport légkörébe, és biztos vagyok benne, hogy amikorra a sorsdöntő összecsapásokra kerül sor, együtt lesz a társaság – mondta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában