Helyi sport

2012.08.30. 20:09

Tömegsportra fel! Érintsd a határaid!

Szeged - A sikeres „Homokháti kerekezés" és az „Érj át!" távúszást követően szeptembertől újabb rendezvények szerepelnek a Szegedi Sport és Fürdők Kft. szabadidős programajánlójában.

Munkatársunktól

Ősszel az „Érintsd a határaid!" elnevezéssel duatlont, kerékpáros túrát, utcai futást és gyalogos teljesítménytúrát kötöttek egy csokorba a szervezők.

Szeptember 8-án a Maty-éri Kajak-kenu és Evezős Olimpiai Központban nyílik a sorozat: a KM-duatlonon futás, kerékpározás, futás sorrendjében kell teljesíteni a korcsoportoknak megfelelő, különböző hosszúságú távokat. Szeptember 30-án a „Határmenti tekerésen" – 25 és 55 kilométeres távok – várják különleges, ritkán járt utakon a kerékpáros túrázás szerelmeseit a szőregi Kossuth Általános Iskolából rajtolva.

Október 13-án a Dóm-váltó a hely szellemének megfelelő, különleges hangulatú, izgalmas futamokat ígér az iskolák, munkahelyi, baráti közösségek háromfős (két férfi, egy nő) váltócsapatai számára, kétezer méteres távon.

November végén a „Maros-szög templomai" zenei csemegéket is tartogató gyalogos teljesítménytúrára (22 km) vállalkozhatnak a túrázók. A szervező Szegedi Sport és Fürdők Kft. rendezvényein minden olyan családot, érdeklődőt és barátait a rajtvonal mögé vár, akik egészségük megőrzése érdekében az aktív sportolást választják hétvégi programul.

Részletek a Szegedi Sport és Fürdők Kft. honlapján.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában