Helyi sport

2013.12.20. 20:33

Szegedi Judo SE: bajnoki aranyérmek

Cegléden rendezték a diák A és B korcsoportos dzsúdó magyar bajnokságot, ahol a Szegedi Judo SE fiataljai közül a lányok 30 kilogrammos súlycsoportjában Réder Enikő első helyezést ért el.

Munkatársunktól

Az elődöntőben legyőzte a tavalyi bajnok újpesti versenyzőt, majd a döntőben ippongyőzelmet aratott. A fiú B korosztályban Tiszai Levente 4 sikerrel magabiztosan lett első az 50 kilogrammosok mezőnyében. A diák A korosztályban Tóth Botond 55 kilogrammban harmadik helyezést ért el.
Az UTE adott otthont a diák C korosztály legrangosabb hazai eseményének. A lányok mezőnyében Ménesi Beatrix a +50 kilogrammosoknál lett magyar bajnok, míg Sipos Dorina ezüstérmet nyert a 40 kilogrammban. A fiúknál 40 kilogrammban Ménesi Gergő három ippon- és egy wazaari győzelemmel lett első. A nehézsúlyúak mezőnyében pedig Smányi Szabolcs volt a legjobb. A diák C magyar bajnokság éremtáblázatán a szegedi csapat három arany- és egy ezüstéremmel az élen végzett.

Remekeltek a Szegedi Judo SE fiataljai. Fotó: DM/DV

Remekeltek a Szegedi Judo SE fiataljai. Fotó: DM/DV

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában