Helyi sport

2014.04.07. 20:19

Nemzetközi ketrecharc: Miami kamatozott

Nagy cirkusz a Nagycirkuszban – röviden így is összefoglalható a fővárosban rendezett újabb nemzetközi ketrecharcgála, az MMA Revolution, amely telt házat, így hatalmas közönségsikert hozott. Az estnek volt szegedi főszereplője is: Sárközi Róbert (38) ugyanis a 85 kilogrammos súlycsoportban végigmeccselte a 3×5 percet a szlovák Peter Stacho ellen, és végül pontozással legyőzte.

Mádi József

– Az első két menetben minél több földharccal megpróbáltam a szlovákkal feladatni a meccset, majd miután ez nem sikerült, a harmadik öt percben álló helyzetben igyekeztem megütni. Nem volt látványos mérkőzés, de nagy taktikai csata zajlott a ketrecben. Nagyon kellett figyelnem, mert Stacho mindent megpróbált, ám a rutin és az USA-ban, Miamiban szerzett erőnlét, amelyet a két brazil UFC-s sztár, [namelink name="Thiago Silva"] és [namelink name="Antonio Big Silva"] mellett szedtem össze, sikerre vezetett – nyilatkozta Sárközi.

Az eseményen a Szegedi Küzdősport Klub másik versenyzőjét, Forró Lászlót a 71 kilogrammban a nyíregyházi [namelink name="Tóth István"] kiütötte.

A két versenyző felkészítői: [namelink name="Lehoczky Csaba"], [namelink name="Elter Antal"], [namelink name="Németh Róbert"], [namelink name="Bertalan Dezső"], [namelink name="Erdélyi Endre"].

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában