Helyi sport

2014.06.04. 22:53

Faragó nyerő triplája, kupagyőztes a Tisza Volán

A Tisza Volán nyerte a megyei labdarúgó magyar kupát, miután a tegnapi fináléban 3–1-re győzött Mórahalmon a hazai pályán szereplő címvédő ellen.

Munkatársunktól

Mórahalom-Tisza Volán 1-3 (0-2)
Labdarúgó szegedma.hu Csongrád megyei magyar kupa, döntő. Mórahalom, 500 néző. Vezette: [namelink name="Brezovai Zoltán"] (Lászlai, Gáleg).
Mórahalom: Czirják – Takács (Bokányi R.), Szücs, Udvari, Barna, Vojnics-Zelics, Zámbori (K. Tóth), Magyar, Tóth, Lázár, Szőke. Játékos-edző: [namelink name="Magyar György"].
Tisza Volán: Dongó – Buzási, Szabó A., Hacker, Grünwald, Ngalle (Szalma), Mucsi, Dargó (Szilágyi), Ondrejó, Beretka (Szabó M. D.), Faragó. Edző: [namelink name="Tóth Ákos"].
Gólszerzők: Magyar (52.), ill. Faragó (32., 37., 47.).
Kiállítva: Szilágyi (87.).

Az már korábban eldőlt, hogy az alanyi jogon induló Szeged 2011-Grosics Akadémia mellett mindkét együttes ott lesz a jövő évi országos főtáblán. A Tisza Volán sikerével duplázott, hiszen a hétvégén már a megyei I. osztályú bajnokságban is aranyérmet szerzett. A Mórahalom a bajnoki bronz mellé ezüstérmet vehetett át.

A találkozón [namelink name="Faragó Bence"] klasszikus mesterhármasa döntött, ezzel vezetett a 47. percben már 3–0-ra a vendégcsapat. Bár a mórahalmi játékos-edző, [namelink name="Magyar György"] még szépíteni tudott, a szegedi sikert semmi nem veszélyeztette a hajrában. A bajnokságban már 36 gólos, minden bizonnyal gólkirályként záró Faragó három találatának köszönhetően a kupa társgólkirálya is lett, csakúgy, mint a szintén hét találatig jutó Magyar.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában