Helyi sport

2014.12.07. 22:12

UTC FT: nyertek idegenben

Második győzelmét aratta a férfi futsal NB I- ben az UTC FT.

Munkatársunktól

Csömör–UTC FT 6–8 (2–6)
Férfi futsal NB I, 13. forduló.
Csömör, 200 néző. Vezette: Erdélyi, Takács I.
Csömör: Horváth G. – Józsa, Szűcs A., Kovács I., Varga Cs. Csere: Varsányi (kapus), Vadászi, Érsek, Sárközi, Mészáros, Maruzsi, Tősér, Smeló, Husz.
UTC FT: Vasas – Polczer, Puskás Cs., Ondrejó, Tóth A. Csere: Halász (kapus), Balogh Á., Bánóczki, Mészáros Z., Brinszky. Játékos-edző: [namelink name="Brinszky Adrián"].
Gólszerzők: Kovács I. (14., 23., 30., 40.), Érsek (19.), Varga Cs. (36.), ill. Polczer (4., 16.), Mészáros Z. (13., 32.), Tóth A. (2.), Puskás Cs. (4.), Bánóczki (5.), Balogh Á. (31.).

A Békéscsaba elleni siker után ezúttal idegenben sikerült megtörni az átkot, hiszen a Csömör ellen 8–6-ra nyertek a szegediek. Parádésan alakult a meccs eleje, hiszen az ötödik percben 4–0-ra, a szünetben 6–2-re vezettek a vendégek. A hazaiak ezek után feljöttek, de egyenlíteni már nem tudtak. Az UTC jövő hétfőn hazai pályán fogadja a Vasast – az is nyerhető mérkőzés lesz. Hogy ezek után mi történik a klubbal, azt nem tudni, de könnyen lehet, hogy ha Puskásék nyernek harmadszor is, az sem mentheti meg őket a bajnokságtól való visszalépéstől.

Brinszky Adrián: – Hurrá, nyertünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában