Helyi sport

2014.12.15. 22:25

UTC: hiába egyenlítettek

Megint egy érdekes és változatos mérkőzést játszott a férfi futsal NB I-ben az UTC FT: a tizennegyedik fordulóban a Vasast fogadta az újszegedi sportcsarnokban, és ugyan a vendégek már 4–0-ra is vezettek, ám a hazaiak innen egyenlítettek.

Munkatársunktól

UTC FT–Vasas 4–6 (0–3)
Férfi futsal NB I, 14. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok,
50 néző. Vezette: Viczián, Flinta.
UTC FT: Vasas – Polczer, Puskás, Ondrejó, Bánóczki. Csere: Halász (kapus), Balogh Á., Tóth A., Mészáros Z., Pióker. Edző: Brinszky Adrián.
Vasas: Gál – Nagy G., Szalay G., Sivák, Boznánszky. Csere: Kovács Á. (kapus), Farkas D., Szeghy, Ragadics, Mezőfalvi, Molnári, Csendes. Játékos-edző: [namelink name="Sivák Péter"].
Gólszerzők: Puskás Cs. (30.), Mészáros Z. (31.), Tóth A. (32., 34.), ill. Mezőfalvi (6.), Csendes (7.), Nagy G. (13., hatméteresből), Farkas D. (25.), Szeghy (35.), Bánóczki (37., öngól).

A makói [namelink name="Tóth Attila"] két hatalmas gólt lőtt, [namelink name="Puskás Csaba"] pimaszt találatott szerzett, [namelink name="Mészáros Zoltán"] pedig időben érkezett a kapu elé. Sőt még 4–5-nél is volt esély az újabb egyenlítésre, ám a vendég kapufáról kifelé pattant a labda, míg a visszasprintelő Bánóczki a saját kapujába lőtt – ekkor dőlt el végleg a meccs.

Brinszky Adrián: – A jelenlegi helyzetünkre egy klasszikust idéznék: a pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában