Helyi sport

2015.01.19. 21:30

UTC FT: újvárosi tízes

A férfi futsal NB I-ben idegenbeli mérkőzéssel folytatta szereplését az UTC FT.

Munkatársunktól

Dunaújváros–UTC 10–4 (4–2)

Férfi futsal NB I, 15. forduló. Dunaújváros, 200 néző. Vezette: Kovács G., Czene-Joó.

Dunaújváros: Rigó – Aradi, Szente, Safar, Nagy R. Csere: Hegedűs (kapus), Togoi, Fekete R., Schrancz, Facskó, Czár. Edző: [namelink name="Baranyai Pál"].
UTC: Vasas – Puskás Cs., Ondrejó, Tóth A., Bánóczki. Csere: Balogh Á., Brinszky, Szabó L., Pióker. Edző: [namelink name="Brinszky Adrián"].
Gólszerzők: Schrancz (4., 13., 32., 40.), Safar (12.), Nagy R. (12.), Czár (24.), Togoi (29.), Aradi (33.), Szente (38.), ill. Szabó L. (7.), Bánóczki (18.), Brinszky (27.), Ondrejó (39.).

A hányatott sorsú klub – még az is előfordulhatott volna, hogy anyagi gondok miatt a szegedi együttes nem folytatja a bajnokságot, ám végül mégis pályára lép a hátralévő fordulókban – ahhoz a Dunaújvároshoz látogatott tegnap, amelytől hazai pályán 4–1-re kikapott.

A meccs eleje szegedi szempontból nem alakult rosszul, hiszen az 1–0-s hazai vezetés után a reaktivált Szabó László egyenlített, ám a 12. és a 13. percben három újabb találatot szerzett a Dunaújváros, Bánóczki találata a szépítéshez volt elég a szünet előtt.

A második félidőben is sokáig kétgólos volt a különbség – újabb hazai gól, újabb vendégzárkózás –, majd a játékrész közepén megint gyorsan jött három találat.

Ezzel el is dőlt a meccs, amelyen a szegedi edző, Brinszky Adrián is eredményes volt, igaz, nem a legszebb találatai között jegyzi majd a „présgólját".

Brinszky Adrián: – Továbbra is aradnék a filmklasszikusoknál: jöttünk, láttunk, visszamennénk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában