Helyi sport

2015.05.17. 19:43

EHÖK: szenvedve, de nyerni

A férfi futsal NB II 1–3. helyért zajló rájátszásában az SZTE -EHÖK ma 19 órától a Göcsej SK Zalaegerszeg együttesét fogadja. Ha a szegediek nyernek az újszegedi sportcsarnokban, hatalmas lépést tehetnek az NB I felé.

M. J.

Nyírgyulaj–Göcsej SK Zalaegerszeg 3–3. A férfi futsal NB II feljutásért zajló rájátszásának második játéknapján ez az eredmény született. A SZTE-EHÖK szempontjából a lehető legjobb. Az ekkor szabadnapos szegedi alakulat ugyanis a Nyírgyulaj ellen három pontot szerzett (4–2), míg ma 19 órától az újszegedi sportcsarnokban a Zalaegerszeget fogadja, és ha legyőzi, komoly lépéselőnybe kerül két riválisával szemben.

Bullás (jobbról) tudja, hogy nehéz meccs vár rájuk. Fotó: Frank Yvette

Bullás (jobbról) tudja, hogy nehéz meccs vár rájuk. Fotó: Frank Yvette
– Sokkal dinamikusabb csapat a nyírségieknél, és több NB I-et megjárt játékosa is van. Ilyen például a Haladásban megfordult Kottán, Halmos, Bagó vagy Bogyó. Futós csapat, ügyesen tartják a labdát, azaz nehéz dolgunk lesz. De győzni szeretnénk, még ha szenvedni is kell érte, és a remélt hat pont után már csak egyetlen pont kellene az elsőséghez – nyilatkozta a szegedi együttes csapatkapitánya, Bullás Imre.

A találkozóra a belépés ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában