Helyi sport

2015.09.01. 19:22

Kupagyőztes szegedi görkorisok

A közelmúltban két ország versenyén is rajthoz álltak a szegedi KDE görkorcsolya-versenyzői.

Munkatársunktól

A Flanders Grand Prix versenyen, Belgiumban Suhajda Zoltán három távon a 3. helyen futott be, míg Bárány Enikő három távon is az előkelő 5. helyen érkezett célba. Bernátsky Márton szereplése is biztató, hiszen a középmezőnyben végzett több távon is az igen erős ellenfelek között.

Szlovákiában is jártak. A szegedi KDE csoportja. Fotó: DM

Szlovákiában is jártak. A szegedi KDE csoportja. Fotó: DM
Szlovákiában, a Slovakiaringen rendezték meg a 10,5 kilométeres maraton 2. és 3. fordulóját, ahol a szegedi versenyzők nagyszerűen szerepeltek.
Eredményeik, 2. forduló: 1. Bálint Béla, Bazsó Kata Dóra, Rózsa Edit; 2. Pápai Laura, Szőke Gergő; 3. Bárány Enikő, Suhajda Zoltán. 3. (záró) forduló: 1. Bazsó Kata Dóra, Bernatsky Márton, Rózsa Edit, Svitelj Dániel, Lavner Endre; 2. Varga Nelli, Bálint Béla; 3. Gurszki Kitti, Suhajda Zoltán, Nagy Imre.

Az összetett eredmények alapján a lányoknál az U15-ös korcsoportban Bazsó Kata Dóra magabiztos fölénnyel nyerte meg a kupát, a második Bárány Enikő lett, míg Pápai Laura a dobogó harmadik fokára állhatott. A fiúknál Bálint Béla lett a győztes, Suhajda Zoltán ezüst-, míg Nagy Imre Ákos bronzéremmel lett gazdagabb.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában