Helyi sport

2016.05.30. 15:20

Goodwill Pharma Tisza Tollas SE: két arany, öt ezüst, hét bronz az ob-mérleg

Idén Pécs adott otthont a tollaslabdázók egyéni országos bajnokságainak, ahol a szegedi Goodwill Pharma Tisza Tollas SE nyolc versenyzővel képviselte magát.

delmagyar.hu

A 11 évesek versenyében Koszó Mira három vereséggel zárt. A 9 éves Bozsogi Mira éppen klubtársát, a 10 éves Tóth Dórát győzte le döntő szettben, ám mivel mindketten megverték a csoport másik két versenyzőjét, bejutottak a legjobb 16, majd a legjobb 8 közé, ami a végállomást jelentette. Sebők Barnabás és a 9 éves Nógrádi Gergő a fiúknál próbált szerencsét: előbbi bronzérmes lett, utóbbi a legjobb nyolcig jutott.

Mindkettejük szereplése kiemelkedőnek számít. A 17 évesek között Sándorházi Vivien és Bozsogi Anna indult, ráadásul párosban is versenybe szálltak. A duóknál egy debreceni és két pécsi párost vertek meg, amivel döntőbe jutottak, ott pedig ezüstérmet szereztek. Bozsogi egyéniben korán búcsúzott, Sándorházi itt is ezüstös lett. A fiúknál Bálint Máté egyéniben az elődöntőben szenvedett vereséget, párosban pedig a döntőig menetelt, végül ezüstöt nyert.

A szegediek az egyéni országos bajnokságon két arany-, öt ezüst- és hét bronzérmet nyertek. Edzők: Didi Purwanto és Dian Ayu Mayasari.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában