Helyi sport

2016.06.21. 13:09

Gardi mindent megnyert

Nagyszerű versenyen vannak túl a szegedi Tornádó Team Európa-kupán szereplő görkorcsolyásai.

Munkatársunktól

A németországi Gera pályáján 16 ország ötszáz sportolója gyűlt össze. Gardi Dominika és Kopilovic Eleonóra 10 ezer méteres eliminációban indult: előbbi a felnőttek között legjobb juniorként harmadik, utóbbi 12. lett. Gardi korcsoportjában minden távon első helyen zárt, ezzel a rövid- és  a hosszútávú összetettet is megnyerte, Kopilovic a harmadik helyeket gyűjtötte be.


A junior B-s fiúknál Erdős Dávid összetettben az ötödik helyen zárt. Iványi Tamás 300 méteren a negyedik, 1000 méteren a hatodik helyen végzett, Szögi Tamás ugyanitt, valamint az 5000 méteres pontversenyben lett tizedik. A junior B-s mezőnyben Hunyadi Anna összetett kilencedik helyezése értékes, ugyanez igaz Sajgó Anna kadettek között a hosszútávokon elért nyolcadik és kilencedik helyére.


A junior C-ben versenyző Bíró Hanna 300 méteren nyolcadik, eliminációban kilencedik lett. Skate-off versenyszámban az Erdős, Iványi, Szögi hármas bronzérmet nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában