Helyi sport

2016.08.26. 19:56

Tornádó Team: Gardi Dominika harmadszor lett Európa legjobbja

A görkorcsolyázók hétfordulós Európa-kupa-sorozatának utolsó állomásán, Belgiumban 22 ország több mint 500 sportolója állt rajthoz.

delmagyar.hu

A szegedi Tornádó Team versenyzője, Gardi Dominika óriási előnnyel érkezett a fináléra, köszönhetően egyenletesen kiemelkedő teljesítményének. Összetett győzelme mind a rövid, mind a hosszú távon már a döntő előtt biztos volt, hiszen a pontversenyt behozhatatlan előnnyel vezette.


Ennek tudatában az idei Európa-bajnokság kétszeres bronzérmese valamennyi távon Kopilovic Eleonóra sikeres versenyzését segítette, akinek mind a rövid, mind a hosszú összetettben jó esélyei voltak a dobogós helyezésre.


A lányok remek összmunkájának köszönhetően Kopilovic a rövid összetettben végül a harmadik helyen, hosszú összetettben a negyedik pozícióban végzett. Gardi pedig zsinórban harmadszor lett mindkét abszolút értékelésben Európa legjobbja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában