Helyi sport

2017.09.10. 22:11

Álomból rémálom a Makó-Iváncsa meccsen

Álomszerű kezdés után rémálomba csapott át a labdarúgó NB III Közép csoportjának ötödik fordulójában a Makó mérkőzése az Iváncsa ellen hazai pályán. Méhes Tibor együttese tíz perc után már 2-0-ra vezetett, de mégis kikapott. A győztes gólt a 92. percben lőtte az Iváncsa.

Becsei Dávid

Makó–Iváncsa 2–3 (2–2)

Labdarúgó NB III, Közép csoport, 5. forduló. Makó 400 néző. Vezette: Takács Tamás – jól (Zahorecz, Belicza).

Makó: Garamvölgyi 8 – Rakonczai 4, Sirokmán 5, Tóth I. 4, István 3 (Szil 3, 46.) – Bánóczki 5, (Takács J. –, 82.), Lipták Á. 5, Széll K. 6, Varga R. 4 (Tóth T. 4, 59.), Babolek 5 – Gémes 5. Edző: Méhes Tibor.

Iváncsa: Dániel – Balogh, Kertai, Imrik, Bartha (Cseszneki 53.), Fekecs, Szauter, Pribék, Majláth, Aradi, Folmer (Berényi 68.). Edző: Domján Attila.

Gólszerzők: Babolek (7.), István (11.), ill. Majláth (36.), Tóth I. (39. – öngól), Balogh (92.).

Sárga lap: Varga R. (37.), Széll K. (75.), ill. Kertai (10.), Majláth (73.).


Tökéletesen kezdődött a Makó harmadik otthoni találkozója a labdarúgó NB III-ban. A 11. percben már 2–0-ra vezettek a hazaiak az Iváncsa ellen. Három passzból, Gémes lekészítése után Babolek lőhetett tisztán a hosszú alsóba, majd István László szabadrúgása a sorfalon pattant meg és talált utat a hálóba.


A huszadik minutum után megváltozott a játék képe, átvette az irányítást a vendéggárda, a hazaiak többször is rossz megoldást választottak. A 36. percben szépített az Iváncsa, majd három perccel később egy bal oldali beadást akart tisztázni Tóth Imre, azonban a saját kapujába tolta a labdát.


A második félidő hosszabbításában jött a hidegzuhany a Makónak, a 92. percben ismét a bal oldalon vezetett támadást az Iváncsa, a beadásra pedig Balogh érkezett kiválóan. A mennyből a pokolba jutottak a hazaiak, negyedóra játék után egy simának ígérkező meccset vesztettek el. Gémes Bencéék a hatodik fordulóban szombaton 16 órától Kozármislenyben javíthatnak majd.


Méhes Tibor: – Sokadszorra vertük meg magunkat. Rejtély számomra, hogy fél óra után mi történt a csapattal, a kétgólos előny tudatában összeomlottunk. Voltak gondjaink az elmúlt héten, de dolgozunk tovább, hogy a Kozármisleny ellen gyarapítsuk pontjainkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában