Helyi sport

2017.09.17. 21:54

Elátkozták a Makót

Nem tudta megszerezni első győzelmét a labdarúgó NB III- ban a Makó, amely 2-0-s vereséget szenvedett Kozármislenyben.

Munkatársunktól

Kozármisleny–Makó 2–0 (0–0)

Labdarúgó NB III, Közép csoport, 6. forduló. Kozármisleny, 300 néző. Vezette: Bana Gergely – közepesen (Perák, Nagy A.).

Kozármisleny: Ivancsics – Márkvárt (Grabarics 77.), Müllerlei, Tóth M., Hleba (Horvát 58.), Városi, Kiss D. (Reith 67.), Kocsis, Fiáth, Németh Á., Lantos. Edző: Kovács Zoltán.

Makó: Garamvölgyi 8 – Rakonczai 5, Sirokmán 7, Tóth I. 7, Tóth T. 6 (István –, 75.) – Bánóczki 5 (Palotás –, 80.), Lipták Á. 6, Széll K. 6 (Vajna 5 47.), Varga R. 6, Babolek 5 – Gémes 5. Edző: Méhes Tibor.

Gólszerzők: Müllerlei (50.), Grabarics (88.).

Sárga lap: Tóth T. (68.), Sirokmán (78.), Gémes (84.), Garamvölgyi (88.), István (91.).


 A vendégek Babolek révén juthattak volna előnyhöz, de kiszorított helyzetből lövése nem talált kaput, míg Gémes fejesét bravúrral védte a hazai kapus. Az 50. percben a SZEOL-ban egykor megfordult Müllerlei  juttatta vezetéshez a Kozármislenyt. Több gólhelyzetet is kialakított a Makó, de a sikeres befejezés elmaradt, így a 88. percben Grabarics biztosította be a hazai sikert.


Méhes Tibor: – Néhány nem kihasznált százszázalékos gólhelyzetünk után már azt éreztem, hogy el vagyunk átkozva. A második félidőben jól játszottunk, Kozármislenyben összességében így ki lehet kapni. Nehéz a sorsolásunk a következő fordulókban, de dolgozunk tovább az első győzelmünkért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában