Helyi sport

2017.09.24. 20:52

Kell a biztatás a Makónak

A labdarúgó NB III Közép csoportjának hetedik fordulójában nem tudott pontot szerezni a Makó, 3-0-ra kikapott hazai pályán a Tiszakécskétől.

Munkatársunktól

Makó–Tiszakécske 0–3 (0–2)

Labdarúgó NB III, Közép csoport, 7. forduló. Makó, 400 néző. Vezette: Dolnegó Bálint – jól (Csóra, Pipicz).

Makó: Garamvölgyi 6 – Rakonczai 5, Sirokmán 6, Tóth I. 5 (Takács J. –, 75.), Patai 6 – Csupity 5 (Bánóczki –, 71.), Lipták Á. 5, Vajna 5 (István –, 71.), Varga R. 5, Babolek 5 – Gémes 5. Edző: Méhes Tibor.

Tiszakécske: Helesfay – Oláh M., Zámbori, Csáki, Juhász L., Tölgyesi, Puskás Z. (Annus, 76.), Kirchner, Szabó L. (Markó, 46.), Kardos, Kocsis G. (Bartucz, 57.). Edző: Szabó István.

Gólszerzők: Kardos (12., 75.), Csáki (38.).

Sárga lap: Vajna (52.), Gémes (60.), ill. Markó (70.).


A pontrúgások okozták a vesztét Méhes Tibor edző együttesének. Az első félidőben már 2–0-ra vezettek a vendégek, miután először Kardos, majd Csáki szerzett gólt szögletből. A labda mindkétszer érintés nélkül került a hálóba a pontrúgás után.


A Makónak 1–0-nál lehetőségei voltak az egyenlítésre, többek között Gémes Bence révén, aki egy az egyben vihette a labdát a kapusra, de nem sikerült túljárnia a portás eszén. A második félidőben is csak a Tiszakécske tudott betalálni, így a Makó a tabella utolsó helyéről várhatja az idény nyolcadik mérkőzését.


Méhes Tibor: – Arra kérünk mindenkit, hogy álljon mellénk annak ellenére, hogy nem vagyunk túl rózsás helyzetben. Most van igazán nagy szükségünk az összetartásra és a biztatásra.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában