Helyi sport

2017.11.28. 12:12

Gajdacsi Mátyás négyet rúgott az FK-nak, ő lett a forduló gólvadásza

Rovatunkban az elmúlt futballhétvége legjobb Csongrád megyei gólszerzőjét mutatjuk be. A Foliaplast-Bordány támadója, Gajdacsi Mátyás (28) négy gólt szerzett az FK 1899 Szeged elleni bajnokin, ezzel második helyen zárta az őszt a gólszerzők között.

Mádi József

Igazán emlékezetessé tette önmaga számára az őszi zárást a Foliaplast-Bordány megyei I. osztályú labdarúgócsapatának támadója, Gajdacsi Mátyás, aki az FK 1899 Szeged ellen mesternégyest szerzett.


– Az utolsó volt a legszebb – mondta. – Ezt szabadrúgásból értem el: jó harminc méterről teli rüszttel találtam el a labdát, amely a sorfal fölött jutott a jobb felsőbe. A további három gólnál a kapu elé kellett érkeznem, és előbb mellel átvett labdát lőttem a kapuba, majd egy passz után bombáztam a léc alá, végül kavarodást követően emeltem át a kapus felett.


A játékos 16 gólt szerzett, ezzel második helyen zárta az őszt a legeredményesebb támadók között.

– Mindezt tizenkét mér- kőzésen értem el, azaz nem rossz teljesítmény – vélte Gajdacsi. – A csapat a hetedik helyen zárt, ez sem rossz, de a sok kiállítás és sérülés megfogta az együttest. A deszki és a kiskundorozsmai vereség fáj, de az utolsó kilenc találkozót a pályánk felújítása miatt mind idegenben vívtuk. Így tavasszal tizenegy hazai találkozónk lesz. Kiemelném edzőnk, Hódi Mihály szerepét, aki kimagasló tudású szakember. Örülök, hogy vele dolgozhatok, szerintem NB-s kispadot is megérdemelne. Rajta semmi sem múlt, miközben mindössze a felét kapta vissza annak, amit ő adott nekünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában