Helyi sport

2017.12.13. 14:20

Keresik az edzőt a Szeged 2011-Grosics Akadémiánál, a játékosok már pihenhetnek

A játékosok a pihenőjüket töltik, illetve egyénileg vezetnek le a Merkantil Bank labdarúgó NB II őszi szezonja után - a Szeged 2011-Grosics Akadémiánál sem tesznek másképp.

Munkatársunktól

 A keret hétfőn találkozott utoljára, majd a jövő héten az egyénre szabott feladatok (futás, erősítés) következnek, a felkészülés pedig január 8-án kezdődik.


A kérdés az: kivel? Mint ismert, a Szeged 2011 vezetőedzője, Supka Attila a békéscsabai, 3–1-re elveszített zárómeccs után jelentette be, hogy elfogadta a Honvéd hívását, és magával viszi segítőjét, Híres Gábort is. Így a Szeged 2011-Grosics Akadémia egyelőre edző nélküli csapat.


– Kevés idő telt el a bejelentés óta, így korai lenne még nevekről, konkrét személyekről beszélni – nyilatkozta lapunknak a Szeged 2011-Grosics Akadémia sajtófőnöke, Bánki József. – Hogy meddig adtunk magunknak időt?

A jövő héten már szeretnénk többet tudni, mert a felkészülés rajtján, január 8-án az új szakemberrel kell elkezdeni a munkát.


A klub honlapján megjelent közlemény szerint Supka a vasárnapi, békéscsabai meccs előtti pénteken, december 8-án benyújtotta a 2019. június 30-áig érvényes munkaszerződésének felmon- dását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában