Helyi sport

2017.12.27. 13:54

Szeged 2011: rajt Kopunoviccsal

Javában pihennek a Merkantil Bank labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged 2011-Grosics Akadémia játékosai - illetve a nekik előírt egyéni programot az ünnepek ellenére, mellett azért teljesíteniük kell.

Munkatársunktól

A csapat január 8-án kezdi meg a felkészülést a remélhetőleg szebb tavaszra: az átmenetileg Gyulán székelő klub – a készülő stadion, a Szegedi Ifjúsági Centrum helyén immár eltűntek a faépületek, lassan csak sima egyenes terület lesz a Dorozsmai úti volt Napfény kemping helyén – ugyanis az NB II 17. helyén áll 21 mérkőzés után.


Ami biztos: a Szeged 2011-GA új edzővel, a szerb Goran Kopunoviccsal kezdi meg a munkát a jövő év elején, aki legutóbb a szintén NB II-es Siófoknál dolgozott, míg a Ferencvárossal a BL 16-os főtábláján is szerepelt. Segítője Szlezák Zoltán, Kujundzsics Zoltán és Bekim Kapic lesz – a névsorból csak Szlezák az új, a többiek már évek óta a klubot szolgálják.


Információink szerint a csapat az idei évhez hasonlóan februárban megint eltölt egy bő hetet a törökországi edzőtáborban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában