Helyi sport

2019.03.12. 12:57

Góljaival 6 pontot szerzett a Dorozsmának: Cseh Richárd, a forduló gólvadásza

Rovatunkban az elmúlt Csongrád megyei futballhétvége legjobb góllövőjét mutatjuk be. Kissé rendhagyó módon ezúttal egy olyan játékosra esett a választásunk, aki ugyan csak egy gólt szerzett, de két forduló alatt szerzett két góljával hat pontot hozott csapatának. A forduló gólvadásza, Cseh Richárd, a Kiskundorozsma játékosa.

Vajgely Pál

Szentesen is nyerni tudott a Kiskundorozsma, amely így három győzelemmel indította a tavaszt a Csongrád megyei labdarúgó megyei I. osztályban. A csapat mérlege ezzel pozitívra fordult, hiszen 17 meccs után immáron 9 győzelem és 8 vereség áll a Dorozsma mellett.


– Egy bal oldalról átívelt labdát Papp Norbert fejelt vissza, amire én középen teljesen üresen érkeztem. Nagyjából az ötösről fejeltem, a kapus ugyan beleért, éppen átcsorgott a vonalon, de megadták, és ez a lényeg – emlékezett vissza a Szentesen szerzett győztes találatra [namelink name="Cseh Richárd"].


A Kiskundorozsma az UTC legyőzését követően bravúrgyőzelmet aratott Tiszaszigeten, és kilenc ponttal, kapott gól nélkül indította a tavaszt.


– A Tiszasziget ellen mindenki örülhet a pontszerzésnek is, ott egy helyzet elég volt, rám nem jellemző módon hatékonyan be is rúgtam azt az egy lehetőséget. A Szentesnek pedig szerettünk volna visszavágni az őszi vereségért. Az edzőm azt szokta mondani: egy helyzetem biztos lesz, csak akkor legyek higgadt, szerencsére ez sikerült a legutóbbi két alkalommal. A felkészülésünknél nagy előny a műfüves pályánk, bár az edzőmeccseink katasztrofálisak voltak, nem számítottunk ilyen kezdésre. Létszámban is erősödtünk, edzéseken is sokan vagyunk, és a harmadik félidő is nagyon erős a csapatnál – tette hozzá Cseh Richárd.


A Dorozsmára a folytatásban egy olyan meccs vár a Zsombó otthonában, amelyen már esélyesebbnek számít.


– Összeszedetten és koncentráltan tudunk játszani. Lesznek hiányzóink, hiszen amatőr futballisták vagyunk, nem mindenki tudja összeegyeztetni a munkahelyi és családi elfoglaltságokat. Más meccs lesz, többet lesz nálunk a labda, de most szereztünk annyi extra pontot, hogy nem gond, ha egy botlás becsúszik, de bízom benne, hogy a bő keretünknek köszönhetően ezt is megoldjuk – zárta a dorozsmaiak négygólos futballistája.

Címkék#gólvadász

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában