Helyi sport

2019.09.03. 10:14

364 nap elteltével szerzett mesterhármast a Baks támadója - Mihály Róbert a forduló gólvadásza

Rovatunkban az elmúlt futballhétvége legjobb Csongrád megyei gólszerzőjét mutatjuk be. A Baks támadója nem először szerepel nálunk, viszont az egy év elteltével újra mesterhármast szerző Mihály Róbertet választottuk a forduló gólvadászának.

Vajgely Pál

Egyórányi játék alatt mester­hármast szerzett Üllésen Mi­hály Róbert: a gólerős támadó vezérletével így csapata szezonbeli első sikerének örülhetett.


– Sima meccs volt – kezdte Mihály Róbert. – Az első gólomnál egy nagyon pontos labdát kaptam Nana Misitől, majd ki­cseleztem a kapust, és begurítottam. Fontos volt, mert ez volt az első helyzetünk a meccsen, rögtön gólt is szereztünk belőle. A másodiknál egy labdaszerzés után egy kipattanót lőttem be, majd a harmadiknál egy keresztlabdát követően Martók István passzolt vissza nekem, ezt lőttem a kapuba – idézte fel találatait Mihály Róbert, aki egy nap híján kereken egy éve szerzett utoljára mesterhármast, ugyanis legutóbb egy meccsen három gólt 2018. szeptember 1-jén, Mindszenten szerzett, így 364 napot követően tudott újra triplázni. – Ilyen rutinosan már annak örülök, ha nyerünk, nem a gólszerzés az első, de persze egy csatárnak fontosak a gólok. Az első azonban a győzelem – tette hozzá a 31 éves csatár.

Mihály (10-esben) gólt lőtt és gólpasszt is adott. FOTÓ: KISPÉTER ZOLTÁN

Mihály (10-esben) gólt lőtt és gólpasszt is adott. FOTÓ: KISPÉTER ZOLTÁN

– Az első gólja egy ellenem elkövetett szabálytalanság után született, majd a másodiknál visszaadtam neki a gól­­passzt – mondta a meccsen duplázó Nana Mihállyal való já­­tékkapcsolatáról.


– Az utóbbi pár év legerősebb megyei II. osztályú bajnoksága az idei. Reálisan kell nézni a céljainkat, a 8–12. hely valamelyikét megszerezhetjük az idei szezonban. A tavalyi jó szezonunk volt, de ez egy erősebb bajnokság – zárta Mihály Róbert.

Címkék#gólvadász

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában