Csak a hajrában dőlt el

2019.11.03. 09:50

Tartalékosan is nagyot is küzdött a St. Mihály csapata

Tartalékosan is megnehezítette a DVTK dolgát a St. Mihály NB I-es női labdarúgócsapata. A miskolciak a hajrában szerzett gólokkal nyertek hazai pályán 3-0-ra.

Süli Róbert

Nem volt könnyű helyzetben Hódi Mihály vezetőedző, hiszen Szélpál Nóra térdszalag szakadást-, Pilán Tímea pedig súlyos bokasérülést szenvedett, így ők ketten hosszú időre kidőltek a sorból. Ennek ellenére a tartalékos St. Mihály végig küzdött, és a jó erőkből álló DVTK csak az utolsó negyedórában biztosította be a győzelmét. A szegedi együttes november 16-án Makón fogadja majd a Haladást.

Hódi Mihály: – Végig bátran játszottunk, így elégedett voltam a lányokkal, végig nyílt volt a meccs, csak a hajrában tudta bebiztosítani a győzelmet a Diósgyőr.

További eredmények: ETO FC Győr-Ferencváros 0-7, MTK-Kelen SC 3-0, Haladás-Astra 2-2.

DVTK-St. Mihály Szeged-Fitsport 3-0 (1-0)

Női labdarúgó NB I, 9. forduló, Miskolc, 200 néző. Vezette: Takács.

DVTK: Schildkraut – Kostova, Sandu, Kaldaridou (Balogh), Bradic (Vígh), Boros, Vachter, Nagy, Balázs (Gergely), Barker, Ónodi. Vezetőedző: Fórizs Sándor.

St. Mihály: Skoric – Sweatman, Savanya, Szil, Papp, Koprena, Bartalis, Lipták (Sajti), Herczeg, Vígh (Török), Micic. Vezetőedző: Hódi Mihály.

Gólszerzők: Vachter (8.), Sandu (73.), Bradic (87.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában