Szép évzárás

2019.12.31. 13:29

Ismét remekeltek a szentesi szenior úszók

A Szentesi Delfin ESC úszói kiváló egyéni és váltóeredményekkel zárták az évet.

Remek csapatot alkotnak. Hazai és nemzetközi szinten is halmozta az érmeket a Szentesi Delfin ESC. FOTÓ: FRANK YVETTE

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem uszodájának 25 méteres medencéjében rendezték meg az év utolsó hazai szenior úszóversenyét, ahol három ország 54 egyesületéből 322 versenyző állt rajthoz. A szentesiek közül néhány versenyzőnek sikerült idei legjobb eredményét elérni több számban is, az erős mezőnyben 26 aranyérmet szereztek a 3 váltógyőzelem mellé. A Venczel Kincső, Kiss Csaba páros ismét kipróbálta magát a mix vegyes váltóban, ahol felváltva úszták a vegyes számait a páros tagjai. A Kurca-parti duó fantasztikus teljesítménnyel harmadik helyen végzett.

Remek csapatot alkotnak. Hazai és nemzetközi szinten is halmozta az érmeket a Szentesi Delfin ESC. FOTÓ: FRANK YVETTE

Külföldön is remekeltek a szentesiek, Felvégi Zsuzsanna például Londonban javította meg a IV. korcsoportos csúcsot 1500 méteres gyorsúszásban.

Hat „delfines” versenyző a temesvári XI. DKMT Euroregion Edurance Kupán szerepelt, itt is megdőlt két fennálló csúcs, Berezvainé Virágos Éva 800 méteres gyorsúszásban a VIII. korcsoportban javította meg, Tari László pedig 1500 méteren a IX. korcsoport csúcsát írta át.

A maroknyi csapat a pontversenyben a harmadik helyet szerezte meg, 19 alkalommal állhattak a dobogó legmagasabb fokára.

A legértékesebb eredményért felajánlott kupát a hölgyeknél Berezvainé Virágos Éva vehette át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában