Helyi sport

2019.12.01. 20:58

Ponttal jött haza a St. Mihály

Úgy uta­­zott el a St. Mihály a Kelenhez, hogy csupán három cserejátékost tudott beírni a jegyzőkönyvbe.

A Csepelen, nagyon mély és rossz talajú pályán lejátszott találkozón ugyan a második félidőben sikerült megszerezni a vezetést, de a másodikat nem tudták berúgni a szegediek – ez pedig végül a győzelembe került, úgy, hogy a kezdő tizenegy végigjátszotta a meccset a St. Mihály részéről. Ezzel véget ért a 2019-es szezon a St. Mihály számára, amely a hetedik helyen telelhet, és továbbra is egy ponttal áll a Kelen előtt a tabellán.

Hódi Mihály: – Labdarúgásra alkalmatlan körülmények kö­­zött játszott mérkőzésen meg­voltak a lehetőségeink, az eredmény az ellenfélre nézve hízelgő, de a körülmények is­­meretében nem rossz eredmény a döntetlen.

Kelen SC–St. Mihály 1–1 (0–0)

JET SOL-liga női NB I, 12. forduló, Budapest, Csepel stadion. Vezette: Kalydy Dionízia Imola (Katona Brigitta, Nagy Petra).

Kelen: Erős – Kovács Sz., Trampler, Árvay, Gyenes (Bernhardt B., a szünetben), Kókány, Horváth L., Balázs (Telek-Sümegi, 56.), Tagyi, Kerekes (Horváth F., 75.), Ács. Edző: Könczey Zsolt.

St. Mihály: Skoric – Sweatman, Szil, Papp Sz., Koprena, Bartalis, Török, Lipták, Herczeg, Vigh, Micic. Edző: Hódi Mihály.

Gólszerzők: Kókány (78.), ill. Herczeg (67.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában