Nem volt hiány Látványos gólokban a sziki-kupa strandkézilabda-tornán

2020.07.21. 11:48

A homokon is játszottak

A kissé borongós idő sem riasztotta el a kézilabdát kedvelőket az idén is megrendezett Sziki-kupán: a szegedi strandkézilabda-tornán a jó hangulat garantált volt, a szakág szépségeit pedig ezúttal is megláthatták az érdeklődők.

Munkatársunktól

Ha nem is pattogott a labda, de izgalmak így is voltak. Remek hangulatú strandkézikupát rendeztek a Szikin. FOTÓK: KUKLIS ISTVÁN

Összesen nyolc, három fiú, va­lamint öt lánycsapat nevezett a szombaton megrendezett Sziki-kupa strandkézilabda-­tornára. A kupa híre már Csongrád-­­Csanád megyén túl is elért, hiszen érkeztek résztvevők Budapestről és Kiskunhalasról is.

Ha nem is pattogott a labda, de izgalmak így is voltak. Remek hangulatú strandkézikupát rendeztek a Szikin. FOTÓK: KUKLIS ISTVÁN

A 16×8 méteres pályán, kétszer tízperces félidőkkel megrendezett mérkőzéseken nem volt hiány látványos gólokból és védésekből sem: a strandkézilabda szépségei, egy-egy megpattanó labda vagy kimaradt ziccer bizony okozott de­­rültséget a résztvevők és a né­­zők körében is.

A hölgyek küzdelmei izgalmas csatákban dőltek el.

A körmérkőzéses lebonyolítás végén a lányoknál a Másnaposok nevű csapat örülhetett a tornagyőzelemnek, míg a fiúknál a Szeged Fiúk állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára.

A Sziki-kupa végeredménye, lányok: 1. Másnaposok, 2. Essfalva, 3. HLKC, 4. JóAzxls, 5. ÁgyaSOKK. Fiúk: 1. Szeged Fiúk, 2. Szegedi Nagy, 3. Zseb­Aladinok.

A fiúknál három csapat játszott körmérkőzéseket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában