A fővárosba utaznak

2020.08.17. 11:54

Ma 18.30-tól: III. Kerületi TVE–Szeged SZTE

Egy hónapon belül már a hatodik magyarkupa-mérkőzés vár a Szeged SZTE női vízilabdacsapatára. Szurkoljunk a lányoknak!

delmagyar.hu

20200730 Szeged SZNVE Szegedi Női Vízilabda Egyesület - III. Kerületi TVE Torna és Vívó Egyesület női vízilabda mérkőzés képen: Regős Maja (7) Fotó: Kuklis István Délmagyarország DM KI

Fotó: Kuklis István (Archív)

Varga Tamás vezetőedző tanítványai annak a III. Kerületi TVE-nek lesznek a vendégei ma 18.30-tól, amelytől július 30-án 15–7-es vereséget szenvedtek az újszegedi sportuszodában néhány nappal felkészülésük kezdete után.

A szegediek eddigi minden mérkőzésüket követően hangsúlyozták, hogy az augusztusi kupatalálkozókra külön nem ké­­szülnek, azokat maximálisan a felkészülésükbe építik be­­le, céljuk, hogy a szeptember vé­­gén kezdődő magyar bajnoki rajtra teljesen összeálljon a csapatuk. Az elmúlt héten már első győzelmüket is megszerezték, miután a Honvédot hazai környezetben 11–9-re múlták felül.

A fejlődést a párharcok má­­sodik meccsein lehet igazán látni. A BVSC ellen júliusban még 19–2-es vereséget szenvedtek, az elmúlt csütörtökön viszont már ennél lényegesen kisebb (7–18) volt a különbség, és több dicsérhető elemet is látott Varga Tamás. Ma egy újabb ilyenben bízhatnak a szegediek, amikor a III. Kerületi TVE vendégei lesznek.

A Hungerit-Szentesi VK Fe­rencváros elleni kupameccse az elmúlt héten elmaradt, holnap 19 órakor viszont már Egerben játszanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában