A Szentes–Szeged megyei rangadót sem rendezik meg

2020.08.12. 15:44

Pozitív koronavírus-tesztek miatt elhalasztották az összes férfi vízilabda-kupameccset

A Szegedi Vízilabda Egylet a Pécset, a Metalcom Szentes az UVSE-t győzte le ma délben, így összejött a megyei rangadó a 9. helyért a BENU férfi vízilabda magyar kupában, de a Magyar Vízilabda-szövetség négy pozitív koronavírus-teszt miatt elhalasztotta a hátralevő szerdai és csütörtöki programot.

B.D.

Szeged – 2020.07.25. Szeged-Szentes férfi vízilabda kupamérkőzés a sportuszodában. Képen: Fotó: Karnok Csaba (KC) – Délmagyarország (DM)

Fotó: Karnok Csaba

Vári Attila, a Magyar Vízilabda-szövetség (MVLSZ) elnöke tájékoztatta a közvéleményt, hogy a Ferencváros férfi csapatánál ma négy játékos pozitív koronavírus-tesztet produkált.

– A hír jelentőségét mérlegelve azt a fájdalmas, de véleményünk szerint egyetlen helyes döntést hoztuk, hogy a BENU Férfi Magyar Kupa mérkőzéseinek további lebonyolítását elhalasztjuk. A megvásárolt jegyek a terveink szerint a későbbi eseményre beválthatók lesznek, igény esetén pedig visszaválthatók. Igyekszünk mihamarabb további tájékoztatást adni – áll az MVLSZ közleményében.

Ennek értelmében a holnap 11.30-ra tervezett Metalcom Szentes-Szegedi Vízilabda Egylet magyar kupa-találkozó is elmarad, amelyet a 9. helyért rendeztek volna meg a fővárosban. Az eddigi tájékoztatás alapján a halasztás a női kupameccseket nem érinti. A Hungerit-Szentesi VK holnap 13 órakor éppen a Ferencváros női gárdáját fogadja, míg a Szeged SZTE a BVSC-t.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában