Büntetőből sem ment

2020.09.28. 13:15

Fájó vereséget szenvedett a HFC

Csak önmagát hibáztathatja a Hódmezővásárhelyi FC, amely 2–1-es vereséget szenvedett a Taksony vendégeként.

A hazai meccseit Dunaharasztiban rendező ellenféllel szemben a hatodik percben Pleszkán már a második vásárhelyi játékos volt, aki a kapufát találta el, majd szintén a vásárhelyi támadó helyzetét kétszer a gólvonalról vágták ki a hazaiak – ahogy az lenni szokott, a túloldalon viszont a korábbi NB I.-es gólkirály, Simon Attila nem hibázott, egy beadást követően megszerezte a vezetést.

A szünet után jött az egyenlítés, de a hajrában egy kissé szerencsés góllal újra vezetett a Taksony. Négy perccel a vége előtt ott volt a lehetőség leg­alább a pontszerzésre, a Tapiska buktatásáért ítélt büntetőt azonban Pleszkán kihagyta, így kikapott a HFC.

Szűcs Róbert: Az idei szezonban a harmadik agyonnyert mérkőzést nem tudtuk behúzni a gyatra helyzetkihasználásunk miatt, a végén még 11-esből sem sikerült betalálnunk. Az ikszel sem lettem volna elégedett, három pontot hagytunk Dunaharasztiban.

Taksony–Hódmezővásárhelyi FC 2–1 (1-0)

Labdarúgó NB III., Közép csoport, 11. forduló.

Dunaharaszti, 100 néző. Vezette: Héra Csanád (Gyürüsi, Urgyán).

Taksony: Palásthy – Hesz, Szalai, Búrány, Gulyás, Fodor, Simon A., Tóth L., Balázs (Félegyházi, 65.), Kun, Pesti.

Edző: Schőn László.

HFC: Weszelovszky – Gyüre (Gyürki, 73.), Darida, Bata, Koncz, Tapiska, Orosz (Tóth J., a szünetben), Ludánszki, Forró, Pleszkán. Edző: Szűcs Róbert.

Gólszerzők: Simon A. (33.), Hesz (80.), ill. Pleszkán (52.).

Sárga lap: Tóth L. (62.), Fodor (73.), Simon A. (87.), ill. Forró (40.), Ludánszki (58.), Mohácsi (87.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában