Szinte az összes átlövő hiányzik

2020.09.23. 14:13

MOL-PICK Szeged: megvan, ki az a 14 játékos, aki játszhat ma este Kielcében

Hat koronavírussal megfertőződött játékosa nélkül, valamint három sérült kézilabdázóját nélkülözve utazott el Lengyelországba a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata, akikre szeptember 23-án, 18.45-kor (tv: Sport1) a Lomza Vive Kielce vár a Bajnokok Ligája 2. fordulójában. 12 mezőnyjátékosra és két kapusra számíthat Juan Carlos Pastor vezetőedző.

B.D.

Szeged, 20200812. Mol Pick Szeged - Dabas edzõmeccs. Fotó: Frank Yvette (FY), Délmagyarország

Fotó: Frank Yvette

Az elmúlt héten összesen hat játékos produkált pozitív koronavírus-tesztet a MOL-PICK Szegedből, akik jelenleg otthonukban gyógyulnak. Rájuk nem számíthat Juan Carlos Pastor vezetőedző, valamint a hosszabb ideje sérült játékosokra. Biztosan nem lesz ott ma a pályán Bánhidi Bence, Dean Bombac, Bodó Richárd, Borut Mackovsek, Nik Henigman, Stanislav Kaspárek, Luka Stepancic, Stefán Sigurmannsson és Mario Sostaric. Az ő távollétükben három fiatal kapott helyet a keretben először a BL során, Rea Barnabás, Tóth József és Fekete Dániel is élete első nemzetközi találkozóját játszhatja ma.

Akik ma pályára léphetnek a Lomza Vive Kielce ellen 18.45-től: Mikler Roland, Mirko Alilovic (kapusok), Jonas Källman, Bajus Bruno, Martin Stranovsky, Dmitrij Zsitnyikov, Rea Barnabás, Joan Canellas, Bogdan Radivojevics, Kecskés Dániel, Matej Gaber, Rosta Miklós, Tóth József és Fekete Dániel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában