Elkapta a ritmust

2020.10.27. 20:52

A forduló gólvadásza, Sindel Roland

Rovatunkban az elmúlt futballhétvége legjobb Csongrád-Csanád megyei góllövőjét mutatjuk be. Választásunk ezúttal egy duplázóra esett, a HFC csatára ugyanis ezúttal is fontos két gólt szerzett. Sindel Roland a forduló gólvadásza.

V.P.

Bár Bertók Gábor mesterhármast jegyzett az UTC elleni, 9–0-s mérkőzésen, a Szentes támadója két hete szerepelt ro­­vatunkban, ezért most a Székkutas ellen duplázó Sindel Roland mellett tettük le a voksunkat, aki csapatával 3–0-ra tudott nyerni idegenben a hétvégi fordulóban.

– Nehéz meccs volt, szerettünk volna mi­­nél hamarabb vezetést sze­­rezni, ám ezt csak közel egyórányi játék után tettük meg. Onnantól viszont úgy érzem, nem volt kérdéses, hogy megnyerjük a meccset – összegzett a vásárhelyi játékos, aki egy héttel korábban a Tiszaszigetnek is kétszer köszönt be.

– Az elsőnél egy letámadást követően a hazai játékos rossz passzára csaptam le, majd gurítottam el a hosszúba, a másodiknál pedig Győrfi Dominik elfutása után visszapasszolta a labdát, majd egy lövőcsel után voltam eredményes – idézte fel Sindel Roland a Székkutason szerzett két gólját.

A 22 éves játékos a nyáron Szarvasról került Vásárhelyre, és mint elmondta, elsősorban azért dolgozik mindennap, hogy az NB III.-ban szereplő csapatnál kapjon játéklehetőséget: eddig hat alkalommal cse­­reként szállhatott be a harmadik ligában szereplő felnőttcsapatnál.

– Ezért dolgozom mindennap, és minden egyes megyeegyes meccsen is azért lépek pályára, hogy bizonyítsak, és játszhassak az NB III.-ban. Úgy érzem, mostanra tudtam felvenni a ritmust és megszokni az új közeget a nyári át­­igazolásomat követően. A me­­gyeegyben szereplő csapat egy nagyon fiatal kerettel bír, ezért is teljesíthetünk hullámzóan. Azonban úgy gondolom, ha hozni tudjuk azt a formát, amit az elmúlt he­­tekben mutattunk, akkor a dobogó reális célkitűzés lehet számunkra az idény végére – zárta Sindel Roland.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában