Halasztják soron következő 4 bajnoki meccsüket

2020.11.03. 13:35

Több szegedi férfi vízilabdázó megfertőződött a koronavírussal

Közleményben számolt be róla a Szegedi VE férfi vízilabdacsapata, hogy nyolc játékosa pozitív koronavírus-tesztet produkált hétfőn. A második, kontrolltesztjük csütörtökön lesz, soron következő négy bajnoki mérkőzésük elhalasztását kérték a Magyar Vízilabda-szövetségtől (MVLSZ).

B.D.

20200916 Szentes Metalcom Szentes-Szegedi VE férfi vízilabda-mérkőzés a magyar kupa 9. helyéért. Képen: Barna Tamás edző, Dr. Szabó Zoltán edző Fotó: Karnok Csaba KC Délmagyarország DM

Fotó: Karnok Csaba

– A Szegedi Vízilabda Egylet csapatánál hétfőn COVID-tesztelésre került sor. A mai napon megkapott eredmények alapján 8 játékosunk tesztje pozitív lett. A második kontrolltesztre csütörtökön kerül sor. A fentiekre tekintettel a Szegedi VE a mai napon kezdeményezte a Magyar Vízilabda Szövetségnél a soron következő négy bajnoki mérkőzés (Honvéd, Szentes, Miskolc, Tatabánya) elhalasztását! – áll a klub közleményében.

Augusztus végén már egy szegedi férfi vízilabdázó átesett a koronavíruson, aki tünetmentes fertőzött volt, letöltötte az akkor hatályos, kéthetes karanténját, míg a csapat szigorú óvintézkedések és negatív tesztek mellett, folytathatta felkészülését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában