A Hungerit Szentesi VK elmaradt meccsét pótolja

2020.12.11. 10:01

Újra vízbe ugranak

Hazai me­dencében zárja az évet a Hungerit Szentes VK, amely egy korábbról elhalasztott mérkőzést pótol a Tatabánya ellen a női vízilabda OB I.-ben.

munkatársunktól

Legutóbbi bravúrpontjából merítve győzelemmel zárná az évet a Hungerit Szentes (jobbról), ehhez a Tatabányát kell felülmúlni. Fotó: Frank Yvette

Fotó: Frank Yvette

A Kurca-partiak legutóbbi fellépésük alkalmával koronavírus-megbetegedésből visszatért játékosaikkal szereztek bravúrpontot a III. Kerületi TVE ellen, akkor 12–12-es döntetlent játszottak.

Problémát okozhat viszont, hogy ez a siker még november 21-én született, a Szentes pedig december 12-én 16 órától ugrik legközelebb medencébe, azaz a két találkozó között 21 nap telik el. Gondolhatnánk, hogy a TVSE ilyen szempontból előnyt élvez, jobban benne lehet a meccshangulatban, de az ellenfél is napra pontosan ugyanakkor játszott legutóbb tétmérkőzést, mint a Hungerit Szentesi VK.

Legutóbbi bravúrpontjából merítve győzelemmel zárná az évet a Hungerit Szentes (jobbról), ehhez a Tatabányát kell felülmúlni. Fotó: Frank Yvette

Ám korántsem olyan biztató eredménnyel, mint vendéglátója, ugyanis a Tatabánya legutóbb a bajnokaspiráns UVSE ellen szaladt bele egy 22–2-es vereségbe, így két lehetséges lelkiállapot uralkodhat a csapatnál: elképzelhető, hogy a Ko­­márom-Esztergom megyeiek még mindig nem tudtak felállni a pofonból (ám valljuk be, erre ennyi idő távlatából kevés az esély), vagy ami valószínűbb, hogy mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy a lehető legjobb eredménnyel zárják az idei naptári évet, és valamelyest zárkózzanak az egyébként közvetlenül előttük, a 8. helyen álló Hungerit Szentesi VK együttesére.

Szombaton 16 órától tehát alsóházi rangadó, ahol a tét a felzárkózás esélye, míg egy esetleges sikerrel a Tatabánya a Szentesre, addig a Szentes az előtte tanyázó Egerre tapadhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában