Helyi sport

2021.01.13. 14:40

Remek a hangulatuk

Őrült mérkőzéssel tért vissza a jégre a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű a jégkorong OB II.-ben, amely 5–5-ös döntetlen után a hosszabbításban 6–5-re maradt alul a MAC Ikonok otthonában.

A Tisza-partiak csapatka­pitánya, Maslac Michael el­mondta, örülnek az 1 pontnak, de egy kis hiányérzet azért van bennük.

– Úgy gondolom, hogy erős a keretünk, és remek a hangulat a csapaton belül. Nagyon jó, hajtós mérkőzést játszottunk egy komoly, erős ellenfél ellen. Idegenben a pontszerzés mindenképpen bravúr volt, de úgy éreztük, hogy ha kihúzzuk az utolsó 14 másodpercet kapott gól nélkül, akkor a büntetők után akár 2 pontnak is örülhettünk volna – fogalmazott a kapitány, majd hozzátette, vasárnap ebből az élményből merítenek erőt a visszavágón.

Frajka Botond, a szegediek új igazolása is lehetőséget ka­­pott a találkozón, és góllal há­lálta meg György Róbert játékos-edző bizalmát.

– Felszabadultan játszottunk, jó volt látni, hogy mindenki hajtott – értékelt a friss szerzemény, majd nevetve hozzátette, boldog volt, hogy egy ki­­pattanó lövés utáni „ellopott” góllal járulhatott hozzá a pontszerzéshez, és bízik az eredményes folytatásban. Az újpesti nevelésű Frajka elmondta, a beilleszkedéssel nem volt gond, minden kollégája remekül fogadta érkezését.

A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű vasárnap ismét a MAC Ikonok ellen játszik, Maslacék hazai jégen vághatnak vissza ellenfelüknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában