Zárják az alapszakaszt

2021.02.06. 13:02

Második éve lesz tagja a rájátszásnak a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű

A KMH SE-t látja vendégül a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű a jégkorong OB II. alapszakaszának zárófordulójában. György Róbert, a csapat játékos-edzője elmondta, dolgozik bennük a bizonyítási vágy, ugyanis egyedül a listavezető ellen nem sikerült szoros meccset játszaniuk a korábbiakban.

Tóth Alex

Vasárnap 19 órától a kimondottan magas játékerőt képviselő KMH látogat a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű otthonába. A szegedi jégkorongozók hasonló­­an a tavalyi kiíráshoz, idén is már az eredménytől függetlenül biztos résztvevői a rájátszásnak.Ezelőtt azonban még az alapszakaszban kell bizonyíta­­ni a Tisza-partiaknak, ráadásul az ellen a listavezető ellen, amely legutóbbi találkozásukkor meglehetősen sima 7–1-es győzelmet aratott.

– Ez az OB II. már nem az, ami két évvel ezelőtt volt, na­gyon erős csapatok alkotják a mezőnyt. Olyan játékosokkal találkozunk, akik egy-két évvel korábban még profi szinten űzték a jégkorongot, nagy rutinnal rendelkezdnek – fogalmazott György Róbert, a szegediek játékos-edzője, majd hozzátette, motiváltan várják a zárófordulót.

– Tudtuk előre, hogy egy nehéz szezon elé nézünk. Az utolsó meccsünk volt az, amikor láttam, hogy igazi csapatként, összekovácsolódva játszottunk. Egyre jobban bíznak egymásban a srácok, ez jól látszik. Erre számítok a KMH elleni zárómeccsen is, a srácoknak önbizalmat adna, ha sikerülne megszorongatni az ellenfelet – nyilatkozta a szakember.

A rájátszásban még nem tudni, mi vár majd a Goodwill Pharma Szegedi Vízműre, de bármelyik csapat is lesz az el­lenfél, Maslac Michaeléknak mindenképpen dolgozniuk kell azon, hogy a meccsek elején ne maradjanak bent az öltözőben.

– Sajnos mindig későn sikerül megszereznünk az első gólt, későn ébredünk, és fokozatosan javulunk a meccs vége felé haladva. Ezen kell javítanunk, az első perctől kezdve koncentrált játékra van szükség, még jobban ott kell lennünk fejben. A rájátszásban mindenképpen ezt várom a csapattól – világított rá a szegediekre váró feladatokra György Róbert.

Vasárnap 19 órától tehát a városi műjégpályán Goodwill Pharma Szegedi Vízmű–KMH, ahol a Tisza-partiaknak esélyük nyílik, hogy gyarapítsák a jelenlegi egy pontjukat, míg a vendégek várhatóan mindent megtesznek majd első helyük bebiztosítása érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában