Az első gól döntött

2021.04.26. 09:53

Idegenben szenvedett vereséget az SZVSE

Elkezdte gyűjtögetni a pontokat a labdarúgó NB III. Közép csoportjának legutóbbi mérkőzésein az SZVSE, amely a 31. fordulóban a Monor otthonában lépett pályára, azonban ezúttal 2–0-s vereséget szenvedett.

Remek formában szerepel a Pest megyei együttes a tavaszi szezon során, ezt a táblázaton elfoglalt helyezése is jól mutatja. A mérkőzést megelőzően a 6. helyen állt a Monor, míg a szegediek továbbra is utolsó előttiként futottak neki a párharcnak.

A helyezések különbsége a játék képén is meglátszott, ugyanis gyakorlatilag az egész mérkőzésen a hazaiak domináltak, az SZVSE kisebb lehetőségekig jutott csak, ám ettől eltekintve egy félidőn keresztül stabilan védekeztek a vasutasok. A Monor első gólja a 64. percben született, amikor a bajnokság góllövőlistáján az előkelő 5. helyet elfoglaló Annus volt a legjobb helyen egy szöglet után, és csapott le a kínálkozó lehetőségre, 1–0.

A második, és egyben utolsó találat egy rossz vendéghelyezkedésből született: Zsibrita ki­­rúgása után a középpályán nem várta senki a labdát, erre csapott le a házigazda, és Maka egy kiugratás után nem hibázott, kialakította a 2–0-s végeredményt.

Paksi Péter: – Teljesen megérdemelten nyertek ma a ha­­zai­ak. Mi egy félidőn át álltuk a sarat, jól tartottuk magunkat, de ha őszinte akarok lenni, az első gól valójában az egész mérkőzést eldöntötte.

Monor–SZVSE 2–0 (0–0)

Labdarúgó NB III., Közép csoport, 31. forduló. Monor, zárt kapuk mögött.

Vezette: Bodzay Áron (Gordos, Chikán).

Monor: Bozsó – Barthel, Ficsor (Haragos, 75.), Talabér, Nicsenko (Vékei, 55.), Annus, Maka (Kántor, 80.), Hunya (Lettner, 80.), Juhász Zs. (Kovács Á., 80.), Erős, Szabó Zs.

Vezetőedző: Gubucz László.

SZVSE: Zsibrita – Kormányos, Tóth, Csamangó (Bodor, 69.), Mészáros (Bakó, 84.), Beretka (Csanádi, 84.), Fülöp (Pócs D., 69.), Oláh L., Dóra, Kelemen V., Zana. Vezetőedző: Paksi Péter.

Gólszerzők: Annus (64.), Maka (74.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában