Nincs idő a kesergésre

2021.04.07. 10:41

Ma 18 órától újabb nehéz mérkőzés vár a Szeged-Csanád GA-ra Ajkán

A labdarúgó NB II. 31. fordulójában a Szeged-Csanád Grosics Akadémia újabb komoly meccs­re készülhet, hiszen ma 18 órától a tabellán ötödik Ajka vendége lesz.

Mádi József

Harcos játékra van szükség Ajkán is a szegedi futballistáktól (középen Kóródi). Fotó: Frank Yvette

Fotó: Frank Yvette

Lehet most azon gondolkodni, mi lett volna, ha a Vasas ellen Zierkelbach Péter játékveze­­tő a 92. percben megadja a 11-est Otigba kezezése miatt a Szegednek, majd értékesítve a büntetőt, egyenlít a hazai csapat, és minden bizonnyal szerez egy pontot a feljutásra esélyes fővárosi csapat ellen.Ám ennél sokkal előremu­tatóbb volt az egész mérkő­zés összképe, amelyen a Szeged-Csanád Grosics Akadémia egyenrangú ellenfele volt a Vasasnak. Nem dolgozott ki sok helyzetet, ám azért Haruna, Gajdos és Gréczi lehetősége ziccernek mondható volt. És végül még egy utalás arra, hogy Dragan Vukmir sem lehetett elégedetlen: a meccs utáni nyilatkozatát azzal zárta, hogy nagyon jól dolgoznak a játékosok, reménykedve várja a következő fordulók mérkőzé­seit.

Nos, a lehetőség máris eljött, ugyanis ma 18 órától a Vasasnál cseppet sem gyengébb Ajka otthonában szerepel a csapat – meg lehet mutatni, hogy a javulás folyamatos. A bakonyiak nyolc veretlen meccset, hat egymás utáni győzelmet kö­­vetően legutóbb kikaptak a Gyirmóttól 1–0-ra, azaz az idei formájuk parádés. A kisalföldiek elleni vereség alkalmával Szekért kiállította a játékvezető, így ő biztos nem kap lehetőséget, viszont a góllistát 16 találattal vezető Nagy Mihály Krisztián megállítása nagyon fontos feladat lenne.

Harcos játékra van szükség Ajkán is a szegedi futballistáktól (középen Kóródi).
Fotó: Frank Yvette

A szegediek jó emlékeket őrizhetnek az ajkaiakról, hi­­szen ősszel 2–1-re legyőzték a mai ellenfelüket. A meccs győztes gólját Dobos Áron szerezte: emlékezetes megmozdulás volt, hiszen ballal a jobb felső­­be tekerte a labdát.

– Volt egy lecsorgó labda, toltam rajta egyet, és szerencsére sikerült jól eltalálnom. Jó érzés volt, szeretném minél többször átélni a gólszerzés örömét – nyilatkozta a klub honlapján a támadó középpályás. – Van bennünk hiányérzet a pénteki, Vasas elleni meccs után. Megbeszéltük a hibákat, és a következő mérkőzésre készültünk, amelyen természetesen a három pont megszerzése a cél. Nyerni szeretnénk, és úgy érzem, képes rá a csapat. Az utóbbi meccseken jól néztünk ki, ez bizakodásra adhat okot.

Ahogy eddig mindig, a zárt kapus mérkőzés a klub You- Tube-csatornáján megint élőben lesz látható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában