Kézilabda

2021.04.17. 10:53

Eligazol Győrből a mórahalmi származású BL-győztes kézilabdázó

Eldőlt, melyik klubban játszik a következő szezonban Puhalák Szidónia.

munkatársunktól

2020.02.15 Győr Női kézilabda NB I – Audi ETO – Alba Fehérvár. Győri Audi ETO KC - ALBA Fehérvár KC, K&H női kézilabda liga 16. forduló. Képen: Puhalák Szidónia Fotó: Csapó Balázs CSB Kisalföl

Fotó: Csapó Balázs/MW

A mórahalmi származású, Bajnokok Ligája-győztes balszélső korábban már elárulta, hogy a szezon végén elhagyja jelenlegi klubját, a Győri ETO-t, tegnap pedig az is kiderült, hogy pályafutását a Siófok KC-ban folytatja.

– Egyik reggel hívott a menedzserem, és azt mondta, hogy van egy jó híre. Nem tudtam, hogy mi lesz a következő mondat, de egy rövid hatásszünet után elárulta, hogy megkereste őt a Siófok. Egyből tudtam, hogy ez jó lehetőség számomra. Ezek után egyeztettem a siófoki vezetőkkel, akik felvázolták az elképzeléseiket a jövőre nézve. Minden szavuk nagyon pozitívan hatott, így nem is volt kérdés, hogyan döntök.

Siófokon nagyon jók a körülmények, minden adott ahhoz, hogy a magammal szemben támasztott elvárásokat teljesítsem. Komoly céljaim vannak, és úgy érzem, hogy itt kiteljesedhetek. A mostani egy roppant kaotikus év számomra, de minden erőmmel azon leszek, hogy a nyártól százszázalékos állapotban tudjam segíteni a csapatomat – nyilatkozta új klubjának a pályafutását Szegeden kezdő játékos.

A magyar válogatottban szélső 2016 óta játszott a Rába-parti csapatban, ahonnan az idény végeztével távozik. A mostani szezonban nem lépett pályára, előbb sérülés miatt, majd a koronavírus-fertőzés hátráltatta. A Győrben töltött évek alatt több magyar bajnokságot és magyar kupát is nyert csapatával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában