Rutinos játékos érkezik a Fit World Gorillákhoz

2021.04.16. 08:29

Tovább erősödnek

Mint korábban beszámoltunk róla, a külföldi tapasztalatokkal rendelkező szegedi Márki Roland hazatért a Fit World Gorillák Rugby Clubhoz, most pedig újabb nemzetközi rutinnal bíró játékos csatlakozik a csapathoz a walesi Michael Conway személyében.

delmagyar.hu

A 32 éves Conway Svájcból költözik Szegedre, és egyelőre kifejezetten játékosként érkezik, később pedig az edzői szakmában is szeretné kipróbálni magát. Egy olyan irányító szerepkört tölt majd be, ahol nagy felelősség hárul rá, ám Debreczeny Dénes, a klub technikai igazgatója szerint ehhez a képességei maximálisan adottak.

– Olyan embert kerestünk, aki a játék struktúrájáért felelős, és képes irányítani a többi hat játékost is. A 32 éves kor pont az, amikorra ezek a képességek tökéletesre csiszolódnak, így Michael nagy segítséget nyújthat a céljaink elérésében – fogalmazott Debreczeny, és hozzátette, terveik között szerepel, hogy később minél több tehetséges fiatalt juttassanak külföldre, Conway ebben is segítségükre lehet a jövőben.

Szintén remek hír a Fit World Gorillák RC háza tájáról, hogy a csapatnál kiváló munkát végző erőnléti edző, Regan Philips eldöntötte, marad Csongrád-Csanád megyében, így hosszú távon számolhat vele a klub a továbbiakban. A tréner egyébként régóta szakmai kapcsolatban áll az új igazolással, személye elengedhetetlen volt a tárgyalásoknál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában