Újra a rájátszásban

2021.05.26. 11:45

Kikapott a Pécstől, de ott van a legjobb négy között a Floratom

Vitsek Iván szerezte a szegediek győzelmét a listavezető Pécs otthonában. Fotó: Frank Yvette

Fotó: Frank Yvette

A listavezető Pécshez utazott a Floratom Szeged AC az Extraliga legutóbbi fordulójában. A hazaiaknál Pető Zsolt szerb színekben olimpikon, a korábbi szegedi, Gerold Gábor nemrég vegyes párosban nyert a Tokióba kijutott Szudi ellen, Demeter Lehel pedig a teljesítménylista első helyén áll az Extraligában.

Vitsek Iván szerezte a szegediek győzelmét a listavezető Pécs otthonában.
Fotó: Frank Yvette

Az esélyek tehát nem a Floratom mellett szóltak, a párosban a Lukács–Vitsek duó az első szoros szett után a másik kettőt is elveszítette. Lukács egy játszmát fogott ugyan Gerold ellen, de Kancsár Molnárral szemben, Vitsek pedig Petőtől kapott ki három játszmában. Gerold ugyanígy három játék alatt győzte le Kancsárt, Pető pedig Lukácsot: a nap végére meglett a szegedi győzelem, miután Vitsek három szettben nyert Molnár Dáviddal szemben.

A vereség ellenére az eldőlt, hogy az utolsó forduló eredményeitől függetlenül a Floratom Szeged AC biztosan a negyedik helyen zár, így ott lesz a négycsapatos rájátszásban.

A négyesdöntő másik két résztvevője a Cegléd és a Szécsény lesznek, a szegediek pedig szombaton a Csákvár vendégeként zárják a bajnokságot.

Lukács Levente: – Papírforma eredmény született, ugyanakkor az utolsó forduló eredményeitől függetlenül bejutottunk a rájátszásba, amely rendkívüli bravúr!

Pécs–Floratom Szeged AC 6–1

Férfi asztalitenisz Extraliga, 21. forduló.

A szegedi győzelmet szerezte: Vitsek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában