Óriásit ünnepeltek a szurkolókkal

2021.06.06. 04:02

Hajnali 2-kor érkezett Szegedre a bajnokcsapat – VIDEÓ, GALÉRIA

Nagyjából ötszáz szurkoló fogadta az újszegedi sportcsarnok előtt a bajnokcsapat pontban vasárnap hajnali két órakor begördülő csapatbuszát. A MOL-PICK Szeged kettős győzelemmel, összesítésben 68–64-re múlta felül a férfi kézilabda NB I. bajnoki döntőjében a Telekom Veszprémet.

Becsei Dávid

Fotó: Török János

Fotó: Török János

Óriásit küzdöttek. A szegedi játékosok a Veszprém Aréna pályáján, míg a szurkolók a leláton. Nagyjából háromszázötvenen kísérték el a Pastor-tanítványokat, akik 37–36-ra megnyerték a bajnoki döntő második felvonását is, miután szerdán Szegeden 31–28-ra győztek.

 

Már nem sokkal éjfél után több mint százan énekeltek és ünnepeltek az újszegedi sportcsarnok bejárata előtt, miközben várták haza az újdonsült bajnokot. Az immár négyszeres győztes MOL-PICK Szeged csapatbusza némi késés után pontban hajnali kettőkor érkezett meg óriási hangorkán közepette. Elsőként a vezetőedző, Juan Carlos Pastor lépett ki a buszból, majd a játékosok. Közel egy órán át ünnepeltek együtt a szurkolókkal, majd szervezetten távozott a csapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában