Hosszú távú megállapodást írt alá a Pakssal

2021.12.04. 10:23

Szélpál boldogan hosszabbított

Három alap­emberével, köztük a szege­­di származású belső védővel, a Tisza Volán-nevelésű Szélpál Norberttel is szerződést hosszabbított a labdarúgó NB I. jelenlegi 6. helyezettje, a Paksi FC.

Nem volt kérdés. Szélpál (6) érzi a bizalmat, nagy örömmel írta alá új, 2026-ig szóló szerződését. Archív Fotó: Török Attila/MW

Fotó: Török Attila/MW

Papp Kristóf, Sajbán Máté és a szegedi Szélpál Norbert szerződését is meghosszabbította a Paks FC NB I.-es labdarúgócsapata. A mára stabil, folyamatosan megbízható teljesítményt nyújtó Szélpál 2026-ig szóló megállapodást írt alá az atomvárosi csapattal, amelyben az ősszel 11 mérkőzésen szerepelt, 9-szer kezdőként, míg 2-szer csereként számított rá Bognár György vezetőedző.

– Egy szép, hosszú távú megállapodást írtunk alá – fo­­galmazott a hosszabbítás után a paksi csapat honlapján Szélpál Norbert. – Nagyon örültem, amikor Haraszti Zsolt ügyvezető felvetette ezt az op­ciót. Igazából sokat nem is gondolkoztam, mivel felettébb szeretek Pakson futballozni. Jó érzés, hogy így számít rám a klub, boldogan szignóztam tehát a papírokat – fogalmazott a 25 esztendős hátvéd.

Nem volt kérdés. Szélpál (6) érzi a bizalmat, nagy örömmel írta alá új, 2026-ig szóló szerződését.
Archív Fotó: Török Attila/MW

Sajbán Máté és Papp Kristóf 2024-ig hosszabbított, és Szélpálhoz hasonlóan mindketten kiemelték, rendkívül boldogak Pakson, közel áll hozzájuk a klub által felépített játékrendszer és filozófia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában