A Temesvári Hús az utolsó győztes

2022.01.26. 08:55

Véget ért az Új év-Szkítasport kupa kispályás labdarúgótorna a domaszéki sportcsarnokban

A Temesvári Hús együttese nyerte az Új év-Szkítasport Kupa négy korosztályos kispályás labdarúgótorna nyílt kategóriáját a domaszéki sportcsarnokban.

Munkatársunktól

A negyedik győztes. A Temesvári Hús végzett a nyílt kategória élén.Fotó: Márki Ferenc

A nyílt kategória küzdelmeivel véget ért az Új év–Szkítasport Kupa kispályás labdarúgótorna, amelyre a négy korcsoportban összesen 37 csapat nevezett.A Dévaványa (nők), a Gól söröző Csengele (+35) és a Szindikátus (+45) után a negyedik győztes a Temesvári Hús együttese lett, amely mind a hat mérkőzését megnyerte. A csoportküzdelmek során a DAC-ot, a Balástyát és a 90-es évek nevű együttest verték meg, majd a legjobb hat között az Old Boyst. A hármas döntőben gólgazdag meccseket játszottak, hiszen 5-3-ra verték a Szeged UTD-t, majd 3-2-re a Pázsit csapatát – utóbbi lett a második, előbbi végül a harmadik a 13 együttest felvonultató résztornán. 

Mint ismert, az együtteseket Márki Ferenc szervező három csoportba osztotta, így alakult ki két négyes és egy ötös ág. Innen az első két-két csapat jutott tovább a legjobb hat közé, majd a győztesek kerültek a hármas döntőbe. Itt pedig, miután a Szeged UTD mindkét ellenfelétől kikapott az első két mérkőzésen, így az utolsó találkozó voltaképpen a döntő is volt. 

Eredmények, a legjobb hat között: Szeged UTD–Csongrád- Csanád megyei játékvezető válogatott 3-2, Temesvári Hús–Old Boys 1-0, Pázsit–Balástya 4-0. Hármas döntő: Szeged UTD–Temesvári Hús 3-5, Szeged UTD–Pázsit 1-3, Temesvári Hús–Pázsit 3-2. 

A győztes Temesvári Hús csapata: Ábrahám Tamás, Simon Szabolcs, Garamvölgyi Norbert, Hajdú Tibor, Ambrus Balázs, György Béla, Kiss Márió, Kovács Roland, Fülöp Tibor, Juhász Lajos, játékos-csapatvezető: Garamvölgyi János. 

Különdíjak, a legjobb kapus: Berta Dániel (Pázsit), a legjobb játékos: Kormos Barnabás (Szeged UTD), gólkirály: Kiss Márió (Temesvári Hús). 

 

A klubcsapatok folytatják

Márki Ferenc egész januárt átérő szervezőmunkája az utolsó állomásához érkezett: a hétvégén rendezik meg a Saller-kupa megyei klubcsapatok tornáját. Az esemény pénteken Röszkén kezdődik, majd következő két nap Domaszéken folytatódik.

A program, péntek, A csoport (helyszín: Röszke, sportcsarnok), 17 órától: Röszke, Tiszasziget, Üllés I., Csanytelek. Szombat, B csoport, 8 órától (Domaszék): Újszentiván, Gyálarét, Mártély, FK Slavija (szerbiai); C csoport, 12.30-tól: HFC, Zsombó, Deszk, Pázsit; D csoport, 17 órától: FK Szeged, Üllés II., Balástya, Bordány. Vasárnap (Domaszék), helyosztók, 9 órától: A1–B2; 9.45-től: B1–A2; 10.30-tól: C1–D2; 11.15-től: D1–C2. 12 órától: elődöntők; 13.30-tól: a 3. helyért; 14.15-től: döntő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában