Helyi sport

2022.01.27. 11:26

Zárás Mórahalmon

Az utolsó fordulót rendezik meg szombaton Mórahalmon a Móradombi sportcsarnokban a Móratrade-kupa kispályás labdarúgótornán. Az éllovas JBT-re kötelező győzelem vár.

Munkatársunktól

Elérkezett a tíz csapat a záráshoz: az utolsó, kilencedik forduló következik a tavaly december eleje óta tartó Móra­trade-kupa kispályás labdarúgótornán, amelyet a mórahalmi sportcsarnokban rendeznek. 

A legutóbbi fordulóban nem történt meglepetés, az előzetes erőviszonyok alapján esélyesebb együttesek magabiztosan hozták a saját meccseiket. 

Az eddigi tapasztalatok és eredmények alapján hatalmas meglepetés lenne, ha nem az eddigi éllovas JBT nyerné meg a tornát. Az záró játéknapon ugyanis a Ruzsa ellen lép pályára, amely eddig öt pontot tudott összeszedni, és a tíz együttes között a nyolcadik helyen áll. A második Déli Aprókra már nehezebb feladat vár, hiszen a negyedik Young Boys lesz az ellenfele, ám az biztos, hogy döntetlen esetén is marad ezüstérmes az előbbi együttes. A Hintalovak harmadik pozíciója már egyértelmű, ennél rosszab helyen nem vé­­gezhet, és ha a Déli Aprók gárdája pontot szerez, akkor előrébb sem léphet. 

A 8. forduló eredményei: Young Boys–Plés Bagázs 4–0, Hintalovak–PB 4–0, Újváros–Ruzsa 6–1, JBT–Célratörők 8–0, Déli Aprók–Mezei Rohamcsigák 4–2. 

A bajnokság állása: 1. JBT 24, 2. Déli Aprók 21, 3. Hintalovak 18, 4. Young Boys 14, 5. PB 11, 6. Újváros 9, 7. Mezei Rohamcsigák 8, 8. Ruzsa 5, 9. Célratörők 4, 10. Plés Bagázs 1 ponttal. 

A gólszerzőlista élcsoportjának állása 8 forduló után: 1. Berta Martin (Déli Aprók) 19, 2. Trója Gábor (Hintalovak) 9, 3. Mulati Dániel (Young Boys) és Czékus Zsombor (Déli Aprók) 8-8, 5. Hatvani István (JBT), Lippai Dávid (Hintalovak), Szalma Gergely (JBT), Tóth Martin (JBT) és Varga Mihály (Újváros) 7-7 találattal. 

Az utolsó (9.) forduló programja, szombat, 18 óra: Plés Bagázs–Hintalovak, 18.50: Mezei Rohamcsigák–Célratörő, 19.40: Ruzsa–JBT, 20.30: Déli Aprók-Young Boys, 21.20: PB–Újváros. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában