Népszerűsítik a szabadidősportot

2022.02.02. 08:10

Fallabdázással indították a sorozatot, amely tollabdázással folytatódik majd

Sportot mindenkinek – ezzel a szlogennel indult el az elmúlt hétvégén a Monster Downtown Nyolckarikás Játékok, amelynek célja a szabadidősport népszerűsítése a szegedi cégek körében. A nyolc hétvégén át tartó sportesemény fallabdaversennyel indult a Squash Clubban.

Becsei Dávid

Forrás: Squash Club

A Rádió88 és a Squash Club Szeged a szabadidősport népszerűsítésének céljából nyolc hétvégén át tart, havi egyszer megtartja a Nyolckarikás játékokat.– Ezzel a kezdeményezésünkkel a céges sportnapok hangulatát szeretnénk visszahozni. Négyfős csapatok jelentkezését vártuk és várjuk folyamatosan, a sportágakra külön is lehet nevezni. A cél, hogy összekovácsolódjanak a társaságok, szurkoljanak és mozogjanak rendszeresen, vagyis éljenek társasági életet miközben keressük Szeged legsportosabb cégét – árulta el a Délmagyarországnak Pápai Miklós, az esemény egyik döntnöke. 

Természetesen a végső győztes kiléte nem csak a küzdőtereken dől el. Értékes pluszpontokat szerezhetnek az indulóknak a szurkolóik vagy éppen a csapattagok egységes megjelenése. A nyári hónapok kivételével minden hónap utolsó szombatján megmérkőz­nek egy adott sportágban. 

Az első, fallabdás eseményre tízen neveztek, legközelebb február 26-án gyűlnek össze. Ekkor már biztosan többen lesznek, a sportág pedig a tollaslabda lesz. 

Márciusban fitnesz challenge-et rendeznek, áprilisban dartsoznak, májusban pedig strandröplabdával vonulnak nyári szabadságra. Szeptemberben padellel térnek vissza, októberben az asztaliteniszütők kerülnek elő, majd októberben 3vs3-as teremfocival záródnak a küzdelmek. 

Nyolckarikás Játékok, első állomás, fallabda, végeredmény: 1. Bodrogi Bau. 2. Szeged Őrzői. 3. Zengo Kft. 4. Várka. 5. Squash Club. 6. Komplex Labor. 7. Aquamatic. 8. Tigra. 9. Adaptax. 10. Csiha Kft. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában