Két osztály is zárul

2022.06.04. 11:02

Véget ér a megyekettő és a megyenégy is

A legtöbb helyen a lényegi kérdések már eldőltek a megyei labdarúgó-bajnokságokban: az utolsó előtti hétvégéjéhez érkezett az idei szezon, hiszen két liga küzdelmei is befejeződnek, a megyeháromban pedig jövő héten jön a zárás.

Munkatársunktól

A megyei I. osztály küzdelmei már a múlt héten befejeződtek, pünkösd alatt pedig a megyei II. és IV. osztály idénye is véget ér. Előbbiben biztos bajnok az FK Szeged és feljutó a Balástya, miképp a bronzérem is a Sándorfalváé, hiszen győzelmek számában nem tudja utolérni őt a Csengele. A kiesés elkerüléséért még nagy harc várható a Zákányszék–Pázsit–Csany­telek trió között. 

A megyeháromban szabadnapos a listavezető Ásotthalom, ezt a Csongrád próbálja meg kihasználni. A megyenégyben már mindkét csoport bajnoki címe eldőlt, a Homokhátiban az Algyő II., a Tisza–Marosban a Csongrád II. lett az aranyérmes. 

A hétvége programja, megyei II. osztály, ma, 17.30: Zákányszék–Mártély, Mindszent–Csengele, Székkutas–Üllés, Balástya–St. Mihály, Sándorfalva–Szegedi Pázsit SE, Csanytelek–FC Szegvár, FK 1899 Szeged-SZEOL–Tömörkény. Megyei III. osztály, ma, 17 óra: Földeák–Kistelek. 17.30: Baks–Röszke, ContiTech-Csanádpalota–Bordány II. Vasárnap, 17.30: Szőreg-­DSC–Csongrád, Ruzsa–Pusztamérges. Megyei IV. osztály, Homokháti csoport, vasárnap, 16 óra: Csengele II.–Algyő II. 17.30: Üllés II.–Dóc, Tömörkény II.–Sándorfalva II., Forráskút–Kiskundorozsma. A Domaszék–Ópusztaszer meccset elhalasztották. Szabadnapos: a Balástya II. Tisza–Maros csoport, vasárnap, 17.30: Maroslele–UTC II., Deszk II.–Csongrád II., MAS SE–Eperjes, Szikáncs–Újszent­iván-Pázsit II., Nagylak–Gyálarét, FK 1899 Szeged II.–Kübekháza. Szabadnapos: a Maros-menti UFC. 

Osztályoz az SZVSE

Vasárnap 17.30-tól jön az NB III.-as feljutásért vívott osztályozó első mérkőzése az SZVSE számára. A szerdán a megyei magyar kupát is megnyert Vasutasok Mórahalmon fogadják a Zala megyei bajnok Teskándot. 
 

Címkék#sport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában