Rekordnevezés a Szikire

2022.07.15. 14:21

Látványos erősemberversenyt rendeznek Sziksósfürdőn

A Nemzetközi Kamionos és Motoros Találkozó mellett látványos erősemberversenyen szurkolhatnak azok, akik szombaton 11 óra környékén kilátogatnak a sziksósfürdői strandra. Rekordszámú nevezés jött össze, ugyanis öt versenyszámban tízen mérik össze erejüket.

Becsei Dávid

Öt versenyszám vár majd a résztvevőkre.

Fotó: Török János

A Premium Zrt. Talent tehetségkutató kupasorozatának utolsó állomását rendezik meg Deli Tamás segítségével. Az eddigi négy állomáson öt-hat induló volt, most tíz. Ez az utolsó lehetőség, amelyen kvalifikálni lehet a döntőre, amelyet a Budapesti Kongresszusi Központban tartanak. A legjobb időeredmények rangsorolnak, így akár az is elképzelhető, hogy a döntő összes résztvevője Szegedről kerül ki. 

– Javarészt környékbéliek érkeznek a versenyre, amelyen dobogóesélyesnek tartom a szegedi Hevesi Ferenc erőemelőt, Fodor Kornélt. A Deli Teamet a mezőhegyesi bothúzó, Pál András, illetve egy lelkes battonyai srác, Dávid János képviseli majd – árult el néhány nevet az egyik szervező, Deli Tamás az indulók közül. 

Az öt versenyszám: traktorgumi forgatás, vikingnyomás, apolló felhúzás, Conan-kör, valamint egy vegyes szám, ami keret- és lengősúly cipelésből áll. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában